La Liga: Deportivo La Coruna - Valencia | Heräävätkö Lepakot tähän otteluun?

Julkaistu: 13.01.2018 03:15


La Liga: Deportivo La Coruna - Valencia | Heräävätkö Lepakot tähän otteluun?
La Liga | Deportivo La Coruna - Valencia | 21.45
LeoVegas LeoVegas
Putoamiskamppailussa oleva Deportivo La Coruna saa vieraakseen Valencian. La Coruna on tällä hetkellä ainoastaan pisteen turvin putoamisviivan päällä. Deportivo sai taisteltua tärkeän 1-1 tasapelin edellisestä ottelusta, kun se oli Villarrealin vieraana. Deportivon puolustus ei ole tarvittavalla tasolla tällä hetkellä. La Coruna on päästänyt 35 maalia mikä on toiseksi eniten koko La Ligassa.

Valencia oli hetken aikaa jopa mestaruustaistossa mukana, mutta on nyt pudonnut Barcelonan kyydistä. Valencia on hävinnyt otteluita ennakolta heikommille vastustajille, jotka olisi ehdottomasti pitänyt pystyä hoitamaan. Lepakot ovat viidestä edellisestä ottelusta voittanut ainoastaan kaksi ja hävinnyt kolme. Copa del Reyssä joukkue näytti jälleen omalta itseltään, kun se laittoi Las Palmasin lauluun.

La Coruna ei kuulu kotijoukkueiden eliittiin, mutta ei sitä pidä kuitenkaan aliarvioida. Muun muassa Atletico Madrid haki vain 0-1 voiton La Corunasta. Luciano Vietton tulo Valencian ryhmään selkeästi paransi Lepakoiden peliä. Vietto olikin ensi kertaa Valencian avauksessa viime ottelussa ja iski samantien kolme osumaa. Valencia alkaa muistuttamaan jälleen samaa joukkuetta mikä se oli kauden alussa ja kun lisätään vielä La Corunan heikkous puolustus päässä, alkaa vierasvoitto maistumaan erittäin hyvältä.
SuomiVegas on pelkästään suomalaisille pelajille suunniteltu veikkaussivusto. Tästä syystä kaikki oleelliset asiat toimivat suomalaisen pelaajan mittapuun mukaan. SuomiVegas -bonus vedonlyöntiin tuplaa ensitalletuksesi 125€ asti. Et tarvitse käyttää erillistä bonuskoodia tämän tarjouksen yhteydessä, lue lisää täältä ->->

Pelivalintamme:

1X2: Valencia @2.30

Unibet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.30

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.29

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.29

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.29

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.25

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan