NBA Summer League: Detroit Pistons - Kroatia

Julkaistu: 04.07.2019 23:07


NBA Summer League: Detroit Pistons - Kroatia
NBA Summer League | Detroit Pistons - Kroatia | 22:00
NBA:ssa Las Vegasin kesäliiga alkaa perjantai-iltana Suomen aikaa ja heti ensimmäisenä näemme mielenkiintoisen ottelun. Detroit Pistonsin nuorukaiset kohtaavat ensimmäisessä ottelussa Kroatian maajoukkueen. Yhä enemmän ja enemmän viime vuosina eri maajoukkueet ja seurajoukkueet muista maista ovat matkustaneet jenkkeihin pelaamaan NBA-joukkueita vastaan. Perinteisesti olemme nähneet preseasonin harjoitusotteluissa mm. australian seurajoukkueita, mutta nyt kesäliigassakin on mukana Kroatian ja Kiinan maajoukkue, mikä valmistautuu syksyn koripallon mm-kisoihin.

Detroitilla on muutama pelaaja mukana, jolla on jo NBA-kokemusta, mutta muuten joukkue koostuu nuorista ensikertalaisista missään NBA-olosuhteissa. Detroit Pistonsin tämän kesän ykköskierroksen varaus, ranskan guinealainen Sekou Doumbouya on myös mukana joukkueessa. Doumbouya on joukkueen yksi isoimmista pelaajista ja tulee varmasti saamaan vastuuta heti. Hän pelasi aikaisemmin Limogesin joukkueessa Ranskan pääsarjassa vain 18-vuotiaana.

Kroatia jäi MM-karsinnoissa lohkon viidenneksi ja jäi kisojen ulkopuolelle, vaikka Kroatia on perinteisesti ollut melko hyvä koripallomaa. Kroatian seuraava iso tavoite on 2020 kesäolympialaiset. Kroatialla on mukana Las Vegasissa kokenut joukkue, jossa on mukana muutama nuorukainen. Nuorista selkeästi erottuu Duken yliopistossa pelaava centeri Antonio Vrankovic. Eurooppalaisen pelaajan pääsy näin kovaan yliopistoon on todella iso juttu ja hänestä saa jokin eurooppalainen iso seura tulevaisuudessa erittäin lupaavan pelaajan, ellei häntä vielä viimeisen college-vuoden jälkeen varata NBA:han.

Kroatialaisia on NBA:ssa tällä hetkellä kuusi pelaajaa. NBA-varattuja pelaajia Kroatialla ei ole tässä turnauksessa, mutta joukkueena he osaavat silti pelata. Yksilötaito korvataan hyvin usein aggressiivisuudella, liikkeellä, asenteella ja yhteispelillä. Varsinkin puolustuksessa Kroatia tulee olemaan kova ja haluaa varmasti näyttää nuorille NBA-tulokkaille, että heidän kanssaan ei pelleillä.

Uskomme kuitenkin, että Detroitin päävalmentaja Dwane Casey saa heti nuorista paljon irti ja nuorila pelaajilla on varmasti halu näyttää isosti heti seuran päävalmentajalle. Usein kesäliigassa päävalmentajina toimii apuvalmentajat, mutta Casey on lähtenyt itse Las Vegasiin myös. Kroatia on nostettu suosikiksi otteluun, joten saamme kokeilla Detroitin voittoa kelpo kertoimella.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

Detroit Pistons @2.10

Coolbet - Lue arvostelu

2.10

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Casino - Lue arvostelu

2.09

Käytä nyt 25€ riskitön bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan