NBA: Detroit Pistons - Los Angeles Clippers | Drummondin levypalloja isolla kertoimella!

Julkaistu: 02.02.2019 12:54


NBA: Detroit Pistons - Los Angeles Clippers | Drummondin levypalloja isolla kertoimella!
NBA | Detroit Pistons - Los Angeles Clippers | 00:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Lauantain NBA-kierroksen aikaisimmassa ottelussa kohtaavat Detroit ja LA Clippers. Los Angelesin joukkue aloittaa idän vieraskiertueen ja heillä on heti kova aikataulu kahden ensimmäisen pelin osalta. Ensin joukkue pelaa Detroitissa kovan pelin Pistonsia vastaan, jonka jälkeen joutuvat matkustamaan heti perään Torontoon, jossa he pelaavat heti seuraavana päivänä aikaisen ottelun. Lepoaikaa heillä tulee olemaan alle vuorokausi, sillä sunnuntain ottelu on primetime ottelu. Peluutus on siis tänään varmasti tasaisempaa koko rosterille ja ykköspelaajat eivät pelaa niin paljoa, sillä Toronto-ottelu on varmasti kovempi.

Tämä avaa Detroitille mahdollisuuksia. Joukkueet kohtasivat viimeksi tammikuussa Losissa, jolloin Pistons haki vierasvoiton ja yllätti Clippersin. Emme olisi yllättyneitä, jos Pistons voittaisi tänäänkin. Pistons onkin edellämainituista syistä kevyt suosikki otteluun, mutta lähdemme vedonlyönnissä hieman eri näkökulmasta.

Vedonlyöntisivusto Betway tarjoaa mielenkiintoisen ja ison kertoimen Detroitin tähtipelaajalla Andre Drummondille, että hän poimii vähintään 20 levypalloa. Drummond johtaa koko NBA:ta levypalloissa ja on tilastoinut n. 15 levypalloa per peli koko kauden ajan. Kauden aikana Drummond on jopa 11 ottelussa kerännyt 20 tai enemmän levypalloja ja muun muassa kolmessa ottelussa tasan 19 levypalloa. Betway antaa tälle vaihtoehdolle tänään jopa kertoimen 4,0. Edellisessä kohtaamisessa Clippersiä vastaan Drummond kirjautti 21 levypalloa.

Näemme Clippersin peluutuksen tänään auttavan Drummondia tässä tehtävässä. Clippersin kovimmat levypallomiehet eivät tule tänään todennäköisesti keräämään aivan niin paljoa minuutteja kuin yleensä. Tobias Harris on joukkueen parhaita pelaajia ja häntä varmasti säästellään toisella puoliajalla. Hän kerää kaksi kertaa vähemmän levypalloja kuin Drummond ja todennäköisesti Drummond pääsee keräämään runsaammin tänään juuri hyökkäyspään levypalloja. Gallinari on loukkaantuneena, joka on toiseksi paras levypallomies Clippersille. Harrell on myöskin tärkeä pelaaja ja hänen minuuttinsa ovat varmasti hieman rajoitetut.

Clippersin vaihtopenkin miehet saavat varmasti enemmän vastuuta ja uskomme heidän ottavan näytönpaikan tullen enemmän heittoja kuin normaalisti joukkue ottaa. Tämä ruokkii Drummondin mahdollisuuksia myös kerätä enemmän levypalloja. Mielestämme 4 kerroin on tälle vaihtoehdolle erittäin hyvä pelikohde. Kohde löytyy Betwayn valikoimasta NBA:n päivittäisistä spesiaalikohteista.

NBA: Detroit Pistons - Los Angeles Clippers | Drummondin levypalloja isolla kertoimella!

Pelivalintamme:

Andre Drummond vähintään 20 levypalloa @4.00

Betway - Lue arvostelu

4.00

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan