NHL: Detroit Red Wings - Anaheim Ducks

Julkaistu: 13.02.2018 15:15


NHL: Detroit Red Wings - Anaheim Ducks
NHL | Detroit Red Wings - Anaheim Ducks | 02.30
LeoVegas LeoVegas
Detroit Red Wings saa vieraakseen Anaheim Ducksin yön NHL-kierroksella!

Kotijoukkue Detroit lähtee kamppailuun itäisen konferenssin sijalta 13, 54 ottelua on tuottanut 53 pistettä. Edellisestä viidestä kamppailustaan isännät ovat voittaneet kaksi, edellisellä kierroksella joukkue kaatoi jatkoajan jälkeen Washingtonin vieraskentällä numeroin 4-5.

Vierasjoukkue Anaheim löytyy läntisen konferenssin sijalta 10, 57 ottelua on tuonut ankkalaumalle 65 pistettä. Edellisestä viidestä ottelustaan joukkue on voittanut kaksi, edellisellä kamppailussaan Anaheim hävisi San Joselle rankkareiden jälkeen lukemin 2-3.

Isäntien paras pistemies on Dylan Larkin tehoin 8+34, vieraiden vastaava on Rickard Rakell tehoin 22+23. Varsinkin Larkin on ollut joukkueensa ylivoimaisesti paras hyökkääjä ja mieheltä odotetaan tänäänkin tehoja.

Maalissa Detroitilla aloittaa todennäköisesti Petr Mrazek, 16 ottelua pelannut kassari on operoinut tolppien välissä prosentilla 90.6%. Ankkojen maalissa aloittaa todennäköisesti John Gibson, nuori kassari on urakoinut tällä kaudella 39 ottelua torjuntaprosentilla 92.3%.

Ankat käyvät kovaa taistoa divisioonansa sisällä pudotuspelipaikoista, kun taas Detroitin haaveet pudotuspeleistä ovat hyvin ohuet. Edellisissä kamppailuissa pirteästi esiintynyt ankkalauma tuleekin olemaan tässä kamppailussa vahvoilla!

Leijonat saa Olympialaisten avausotteluunsa Saksaa vastaan korotettua kerrointa Leo Vegasilta, joka nousee jopa 5,0 asti. Normaali kerroin Suomen voitolle on 1,36 joten voit helposti tehdä tiliä Suomen avausvoitolla. Lue lisää 5,00 kertoimesta täältä!
Katso myös: 5€ ilmainen peliraha ilman talletusta
Vuonna 2016 avattu Betser vedonlyönti tarjoaa nyt 5€ ilmaisen pelirahan ilman talletusta. Tarjous on voimassa vain 30.4.2018 asti. Lunasta bonus siirtymällä Betserin sivustolle tästä ja rekisteröi uusi pelitili.
Tämän jälkeen siirry kohtaan "Locker" ja aktivoi 5€ ilmaisbonus. Saat 5€ ilmaisrahan käyttöösi heti tämän jälkeen ilman talletusta. Voit myös lukea lisää tarjouksesta täältä >>

Pelivalintamme:

Anaheim Ducks @2.32

Coolbet - Lue arvostelu

2.32

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.31

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.30

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.29

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.28

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan