NHL: Detroit Red Wings - New York Islanders

Julkaistu: 02.12.2019 13:41


NHL: Detroit Red Wings - New York Islanders
NHL | Detroit Red Wings - New York Islanders | 2.30 | Red Wings pyrkii välttämään ensi yönä nolon kymmenennen perättäisen tappion. Sarjajumbo saa vastaansa itäisen konferenssin kärkipäässä olevan Islandersin.
Betsson Betsson
Detroit Red Wings isännöi ensi yönä Little Caesars Arenalla New York Islandersia. Wings on ollut tällä NHL-kaudella jopa odotettua huonompi, sillä joukkue on tällä hetkellä viiden pisteen erolla koko liigan viimeisenä. Islanders puolestaan on metropolien divisioonan toisena.

Wingsillä surkeat tilastot


Detroitilla odotukset kauteen lähdettäessä olivat todella matalalla, mutta nekin joukkue on onnistunut alittamaan. 29 ottelusta kerättyjä pisteitä on 17, ja takavuosien kestomenestyjä voi keskittyä loppukaudella mahdollisimman korkean varausvuoron saamiseen.

Joukkueen oman pään peli on ollut – melko odotetusti – liigan huonointa. Omiin on mennyt peräti 3,93 maalia per ottelu, mikä on eniten koko liigasta. Joukkueen maalivahtien torjuntaprosentti on myös liigan huonoin, minkä lisäksi ykkösvahti Jimmy Howard on tällä hetkellä loukkaantuneena.

Hyökkäyspeli ei ole sujunut yhtään paremmin, sillä myös tehtyjen maalien keskiarvo 2,14 on selkeästi NHL:n heikoin. Tilanteesta tekee vielä surkeamman se, että joukkueen paras pistemies ja maalintekijä Anthony Mantha on loukkaantuneena.


Islanders luottaa puolustukseen


Isles koki kesällä muutaman ison menetyksen, mutta joukkue on silti säilynyt vahvasti pudotuspelitaistelussa tälläkin kaudella. Tällä hetkellä Saarelaiset ovat divisioonansa toisena, seitsemän pistettä kärkijoukkue Washingtonia jäljessä.

Viime vuoden tapaan Islandersin menestyksen salaisuus on ollut vahva puolustuspeli. Omiin on mennyt keskimäärin 2,42 maalia ottelua kohden, mikä on neljänneksi vähiten liigassa.

Tehtyjä maaleja joukkueella on 2,88 per ottelu, mikä on liigan keskikastia. Isles on laukonut maali kohti vähiten NHL:ssä, mutta sitä vastaan on myös lauottu vähiten.

Kotijoukkueen tuska jatkuu


Wings on tällä hetkellä surullisessa yhdeksän ottelun tappioputkessa. Islanders oli äskettäin huimassa 17 ottelun pisteputkessa, mutta edellisestä neljästä ottelusta ainoastaan viimeisin tuotti voiton. Siitä huolimatta Saarelaiset ovat kovassa iskussa.

Pelivalintamme otteluun on vieraiden vähintään kahden maalin voitto. Red Wings on niin surkeassa vireessä tällä hetkellä, että Islanders on kertoimia suurempi ennakkosuosikki otteluun.

Wingsillä on todennäköisesti ongelmia murtaa vieraiden tiivistä puolustusta, varsinkin kun Mantha on sivussa. Islandersin hyökkäyksellä puolestaan ei luulisi olevan ongelmia Detroitin puolustusta vastaan.

Pelaa kohdetta 50€ riskittömällä vedolla!


Guts.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille tervetuliaistarjouksena 50€ riskittömän vedon. Pääset kokeilemaan esimerkiksi tämän vihjeen kohdetta riskittömästi 50€ panoksella ja jos kohde menee väärin, saat panoksesi takaisin! Siirry Gutsille tästä tai alla olevasta painikkeesta.
Guts: lunasta 50€ riskitön veto >>

Pelivalintamme:

New York Islanders -1,5 @2.37

Expekt  - Lue arvostelu

2.37

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Casino - Lue arvostelu

2.34

Käytä nyt 25€ riskitön bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.3

William Hill - vahvaa vedonlyöntiosaamista!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.3

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.3

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.27

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.25

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.25

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan