NHL: Detroit Red Wings - New York Rangers | Taas vähän maaleja?

Julkaistu: 07.03.2019 14:19


NHL: Detroit Red Wings - New York Rangers | Taas vähän maaleja?
NHL | Detroit Red Wings - New York Rangers | 2.30 | Kaksi pudotuspelien ulkopuolelle jäävää joukkuetta kohtaavat. Keskinäiset ottelut ovat olleet todella vähämaalisia viime vuosina.
Nordicbet Nordicbet
Detroit on ollut odotetun heikko koko kauden ja on liigassa kolmanneksi viimeisenä. Joukkue heikentyi entisestään siirtotakarajalla, kun Gustav Nyquist siirtyi San Jose Sharksiin. Wingsin jo ennestään heikko hyökkäys on nyt vielä enemmän Dylan Larkinin varassa, joka on ollut yksi harvoista Detroitin valopilkuista tällä kaudella.

Vierasjoukkue on niin ikään käytännössä varmasti ulkona pudotuspeleistä. Myös Rangers heikentyi ennen siirtotakarajaa, kun Mats Zuccarello, Kevin Hayes ja Adam McQuaid vaihdettiin muualle. Hyökkäys on ollut suunnilleen yhtä heikko kuin Detroitilla, eikä joukkueen kolmanneksi ja neljänneksi parhaan pistemiehen pois treidaaminen auta tilannetta.

Detroitin maalilla aloittaa todennäköisesti Jimmy Howard, koska Jonathan Bernier pelasi edellisen ottelun Coloradoa vastaan. Howard on ollut tällä kaudella suhteellisen hyvä heikon puolustuksen takana, vaikka otteet ovatkin välillä olleet hieman ailahtelevia. Jenkki on pelannut urallaan Rangersia vastaan todella hyvin, sillä 14 ottelussa ainoastaan kerran selän taakse on mennyt varsinaisella peliajalla enemmän kuin kaksi maalia.

Rangersin aloittavaksi maalivahdiksi on jo vahvistettu Henrik Lundqvist. Ruotsalaisen tilastot Wingsiä vastaan ovat myös hyvät, sillä 16 ottelua ovat tuottaneet neljä nollapeliä. Yli kaksi maalia hän on päästänyt vain neljä kertaa varsinaisella peliajalla.

Kuten maalivahtien tilastoistakin voi jo päätellä, joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet todella vähämaalisia, sillä viimeisissä 12 ottelussa yhdessäkään ei ole tullut yli viittä maalia. Nyt kun maaleilla ovat joukkueiden ykkösmaalivahdit ja molempien hyökkäys on heikentynyt, saman trendin voi odottaa jatkuvan.

Kertoimet maalimäärissä on vedetty melko alas, mutta kyllä alle 5,5 maalia silti kelpaa pelattavaksi, niin matalat ovat maaliodottamat tässä ottelussa. Myös tasapeliä voi lähteä hakemaan, sillä joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ovat päätyneet tasan.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

Alle 5,5 maalia @2.02

Coolbet - Lue arvostelu

2.02

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.98

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
24Bettle - Lue arvostelu

1.95

Lunasta uusi 100% bonus aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.95

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan