MLB: Detroit Tigers - Boston Red Sox

Julkaistu: 22.07.2018 13:15


MLB: Detroit Tigers - Boston Red Sox
MLB | Detroit Tigers - Boston Red Sox | 20:10
Royal Panda Royal Panda
Red Soxin juoksuhanat on Comerica Parkilla ollut tiukassa, mutta tilanne tuskin tulee jatkumaan tänään, kun Tigers lähettää kummulle Blaine Hardyn, joka ottaa Michael Fulmerin paikan aloittavien syöttäjien rotaatiossa. Red Sox kärsii offensen takkuilun lisäksi syöttäjien loukkaantumisista, mutta tänään se saa kummulle ykköspyssynsä.

Blaine Hardy on kauden kahdeksassa startissaan syöttänyt hyvin, mutta kesäkuisessa kohtaamisessa Red Sox oli turhan kova pala. Hardy antoi ottelussa kuuden vuoroparin aikana kahdeksan hittiä, sekä viisi ansaittua juoksua. Edellisessä startissaan kotikentällä Hardy syötti Athleticsia vastaan neljä vuoroparia, antaen kuusi hittiä ja kuusi juoksua, joista kolme ansaittua.

Chris Sale on edellisissä seitsemässä startissaan syöttänyt 0.94 ERAlla ja neljässä edellisessä startissa hän on antanut vain yhden juoksun 27 vuoroparin aikana. Sale on kauden 12 startissa tien päällä 6W-2L, ERA 2.26 ja WHIP 0.80. Vastustajat osuvat hänen syöttöihin vieraissa vain .167 keskiarvolla.

Syöttäjään ei Red Sox tänään ainakaan kaadu ja uskon, että vahvan offensen omaavan joukkueen mailat tänään eloon. Red Soxin kertoimet on pohjamudissa, mutta viisi vuoroparia tasoituksella tarjoaa pelattavan kertoimen.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Handicap - First 5 Innings: Boston Red Sox -1.5 @2.00

LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan