MLB: Detroit Tigers - Chicago White Sox

Julkaistu: 06.08.2019 16:43


MLB: Detroit Tigers - Chicago White Sox
MLB | Detroit Tigers - Chicago White Sox | 02:10
Illan doubleheaderin jälkimmäisessä kohtaamisessa kummulla nähdään potentiaalisia täystuhoja. Juoksuja pitäisi syntyä molempien joukkueiden toimesta mutta etenkin vierailijoilta odotan kunnon ilotulitusta. White Soxin offense on parissa viimeisessä ottelussa iskenyt mukavat 17 juoksua, joten mailat tuntuvat joukkueessa olevan tällä hetkellä juuri sopivan lämpöisiä.

Viimeisistä 20sta ottelustaan vain kolme voittanut Tigers makaa tukevasti American Leaguen viimeisellä sijalla. Juoksuja se on lyönyt 165 kappaletta vähemmän, kuin sarjan kärjessä oleva New York Yankees. Bookerit ovat asettaneet ottelun tasabookiksi mutta itse pidän White Soxia Héctor Santiagosta huolimatta suosikkina.

Kenties paras vetokohde on vieraiden yli 5.5 juoksua. Tigersilla on ollut vaikeuksia täyttää viidennen syöttäjän paikkaa aloittavien syöttäjien rotaatiossa, eikä tämänkään kertainen ehdokas vakuuta. Kotijoukkueen syöttäjänä aloittaa 28-vuotias Drew VerHagen, joka on urallaan ollut lähinnä relieverin roolissa. VerHagen on 112 major-ottelussa startannut vain kuusi kertaa. VerHagenin kauden ensimmäiset startit tulivat heinäkuussa, jolloin hän syötti Marinersia ja Angelsia vastaan vieraissa yhteensä 8.2 vuoroparia ja antoi 16 hittiä ja 11 juoksua, joista yhdeksän ansaittua. Edellinen esiintyminen kotikentällä kesäkuun lopussa kesti yhden vuoroparin ja tuossa ajassa Royals teki tuhojaan viiden hitin ja kuuden juoksun verran.

Pelivalintamme:

Vierasjoukkueen juoksut yhteensä: Yli 5.5 @2.08

LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan