MLB: Detroit Tigers - Texas Rangers

Julkaistu: 22.07.2021 11:09

MLB: Detroit Tigers - Texas Rangers
MLB | Detroit Tigers - Texas Rangers | 20:10 | 22.7.2021
Texas Rangers on kehno joukkue, jolla on nyt vielä aloituksessa kehno pitcher. Detroit taas on hyvässä vauhdissa.Ottelu on viimeinen Detroit Tigersin ja Texas Rangersin neljän ottelun sarjassa. Kotijoukkue Detroit on voittanut kaikki kolme edellistä.

Texas Rangers on yksi MLB -liigan huonoimpia joukkueita. Se on American Leaguen West -lohkon viimeinen ja pudotuspelitoiveet on haudattu jo kauan sitten. Detroit Tigers on AL:n Central -lohkon kolmonen, ja se voisi huimalla loppukirillä nousta vielä havittelemaan vaikka wild card -paikkaa. Tuskin näin kuitenkaan käy, mutta ei ammattilaisurheilussa luovuteta.

Vierasjoukkue Rangersin voittosuhde on nyt 35-61 ja kotijoukkue Tigersin 46-51. Viimeisistä viidestä matsistaan Texas on hävinnyt kaikki ja Detroit voittanut kaikki, eli tyystin eri suuntiin joukkueiden kuntokäyrät ovat menossa.

Texasin aloittava pitcher tässä ottelussa on Mike Foltynewicz, joka on ollut viime aikoina vaikeuksissa. Edellisessä matsissaan Filtynewicz antoi peräti kymmenen juoksua alle kahdessa vuoroparissa. Se oli täydellinen tyrmäys, kunnareitakin siinä lyötiin neljä. Veteraani-Foltynewicz on silloin tällöin pelannut jonkin hyvänkin matsin, mutta kaiken kaikkiaan voittorekordi on vain 2-9 ja ERA 5.91.

Texasin vaikea kausi oli arvattavissa. Joukkue on jälleenrakennusvaiheessa, mutta silti se on ollut odotettuakin kehnompi.
Rangersin sisäpelistäkään ei oikein onnistujia löydy. Joukkue on tehnyt vain 3.92 juoksua per matsi, ja sillä se on koko liigan tilastoissa sijalla 27. Ulkopelissä joukkueen ERA on 4.73, ja sillä se on MLB:n sijalla 23.

Betsi Foltynewiczia vastaan


Detroitin aloittaja on Tyler Alexander. Hänenkin viime matsinsa oli enempi heikonlainen, kaksi annettua juoksua reilussa kolmessa vuoroparissa. Alexander tulee peliin useimmiten vaihtopenkin eli bullpenin kautta, mutta nyt Detroitilla on sen verran loukkaantuneita, että hän sai aloituksen paikan. Alexanderin kauden tilastolukemat ovat ERA 4.40 ja rekordi 1-1.

Detroit Tigers on pikku hiljaa joukkueena nousemassa ylemmäs. Se on tehnyt jälleenrakennusta jo pitempään ja nyt se on jo melko lähellä fifty-fifty -voittosuhdetta.

Joukkueen veteraaneista Miguel Cabrera on ollut kuuma pelaaja viime aikoina. Neljässä viime matsissa Cabrera on lyönyt seitsemän juoksua. Cabrera on jo kaikkien aikojen lyöntitilastossa sijalla 38.
Rangersin Foltynewiczia vastaan on hyvä pelata. Miehellä on heinäkuun ajalta ERA 10.20. Detroitin sisäpeli on vielä ollut kuumana, viidessä viime matsissa 6.8 juoksua per ottelu. Tigersin voittokerroin on yli 1.70 ja se kelpaa hienosti.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Detroit Tigers @1.78

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.76

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.74

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.72

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä Betssonin ilmaisveto 100€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders