UFC: Diego Ferreira - Mateusz Gamrot

UFC | Diego Ferreira - Mateusz Gamrot | 02:30 | 19.12.2021
Kohde sulkeutuu: 19.12.2021 02:30
Viikonloppuisella UFC:n kortilla nähdään kevyensarjan tasokas kamppailu, kun kovan tasonsa todistanut jujutsuvelho Diego Ferreira kohtaa hurjassa noususssa olevan, jopa tulevaksi mestariksi povatun puolalaisen Mateusz Gamrotin. Lapulle otetaan Gamrotin voitto, sillä pystyottelussa mies on ylivertainen vastustajaansa nähden, ja hän kykenee pitämään pintansa paini ja mattotilanteissa.

Ferreira on tasokas portinvartija!


Diego Ferreiran paikka UFC:ssä on sinetöity. Hän on kovimmassa painoluokassa, kevytsarjassa profiloitunut kovantason veräjänvartijaksi. Mies on rankattu kahdenneksitoista, joka on aikalailla oikea sijoitus miehelle, joka on hävinnyt ainoastaan kovimmille kavereille, ja jättänyt usean nousussa olevan ottelijan nielemään pölyä.

Tällä hetkellä ollaan ikävässä kahden ottelun tappioputkessa, mutta syy on juurikin yllämainittu. Alkuvuodesta erittäin kovassa ja tasaisessa matsissa hän joutui tyytymään hajaäänitappioon Beneil Dariushia vastaan. Tuo tappio on muuttunut yhä parempaan suuntaan, kun Dariush on noussut nyt painoluokan top3 rientoihin, ja ottelee pian Islam Makhachevia vastaan, panoksena paikka titteliottelussa. Viime matsissa tappio tuli painijyrä Gregor Gillespietä vastaan matossa teknisellä tyrmäyksellä, mikä laski osakkeita, mutta kun vastustajat ovat kovia, näitä sattuu.

Ferreiran osaaminen on parhaillaan silloin, kun ottelun on matossa. Brassijujutsun saralla erittäin vaarallinen brassi on UFC:ssä napannut peräti neljä lopetusta matossa, kun kahdesti hyvästä asemasta isketyt iskut olivat liikaa, ja kahdesti on voitettu luovutuksella.Gamrot on potentiaalinen kaveri!


Puolan Mateusz Gamrot on melko nimetön kaveri, mutta odotettavissa on, että hyvinkin lyhyessä ajassa miehen nimi nähdään parrasvaloissa. 30-vuotiaan miehen ura on vasta tulossa huippuvuosien kohdalle, ja aiempien otteluiden osalta voidaan olla hyvin vaikuttuneita. Kotimaansa KSW-organisaatiossa nimeä tehnyt "Gamer" onnistui keräämään peräti 17-0 rekordin napaten samalla kahden painoluokan mestaruusvyöt, ja tämän myötä ovet aukesivat UFC-otteluun.

Debyyttiottelu Guram Kutateladzea vastaan oli erittäin laadukasta tekemistä alusta loppuun. Kehässä vastakkain olivat kaksi erittäin tasokasta ottelijaa, ja myös täyden ajan nähneen ottelun pisteytys oli tasaisuuden takia hyvin vaikeaa. Polakki joutui pettymään, kun kolmesta tuomarista kaksi näki Kutateladzen voittaneen, ja kolmas pisteyttäjä näkyi Gamrotin olleen parempi osapuoli.

Paluu kehään nähtiin puoli vuotta myöhemmin, kun Marvin Vettorin ja Kevin Hollandin tähdittämän otteluillan matsissa vastaan tuli Scott Holtzman. Tällä kertaa menestystä saatiin alusta alkaen, ja toisessa erässä puolalainen osui oikealla koukulla Holtzmanin leukaan, ja viimeisteli mattoon pudonneen vastustajaansa selkäpuolen position napattuaan. Voittoputki jatkui myös edellisessä ottelussa, kun kovista tyrmäyksistää tunnettu veteraani Jeremy Stephens laitettiin luovuttamaan reilun minuutin kohdalla, kun äkäinen kimura-lukko saatiin väännettyä perille asti.

Gamrot onkin erittäin monipuolinen ottelija, kun mies on pystyssä tekninen, ja kykenee lataaman vastustajia mattoon kovilla lyönneillään. Myös Stephensin mattoon vienti ja nopean luovutuksen saaminen oli merkki siitä, että tällä kaverilla rahkeet riittävät huipulle asti.
Gamrot jatkaa nousuaan kohti top kymppiä!


Tähän matsiin lähdetään hakemaan Gamrotin voittoa. Mies on erittäin monipuolinen ja taitava ottelija, jonka pystyarsenaalin lisäksi matto-osaamista löytyy kuten viime ottelu osoitti. Ferreira on vaikea voitettava tämän kestävyyden ja huipputason jujutsun myötä, mutta pystyottelun saralla tämä tulee olemaan yhtä päätyä. Ferreiran pitää saada ottelu kenttään, ja saavuttaa hyvä asema, kuten selkä tai jalkojen ohituksella päällysasema. Gamrot tulee olemaan liian vaikea vastus tämä osalta, joten kolme-eräisessä matsissa puolalaisen saumat ovat selvästi paremmat.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Mateusz Gamrot voittaa ottelun! @1.58

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.58

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.53

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.53

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.46

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi