ATP Rooma : Diego Schwartzman - Albert Ramos-Vinolas

Julkaistu: 15.05.2019 09:46


ATP Rooma : Diego Schwartzman - Albert Ramos-Vinolas
ATP Rooma | Diego Schwartzman - Albert Ramos-Vinolas |
Unibet Unibet
Eilen oltiin Diego Schwartzmanin kelkassa ja tänään argenttiinalainen kohtaa espanjalaisen Albert Ramos-Vinolasin.

Schwartzman kukisti eilen ensimmäisellä kierroksella japanilaisen Yoshihito Nishiokan todella helposti kahdessa erässä 2-0 (6-1,6-4). Argentiinalaisen pelilliset palaset olivat kohdillaan ja ainoa parantamisen vara jäi 1. syöttöön (56%), jotka Schwartman onnistui Nishiokaa vastaan hoitamaan kuitenkin 70% (21/30), mutta kovemmissa otteluissa tulee varmasti kostautumaan. Palautus -sekä verkkopelaaminen olivat kuitenkin todella korkealla tasolla, eikä Nishiokalla ollut ottelussa saumaa juuri millään osa-alueella, joten vahvoilla tulee argentiinalainen olemaan myös tänään.

Ramos oli maanantaina turnauksen avausottelussaan Gael Monfilsia vastaan vakuuttava ja voitti ranskalaisen kahdessa erässä 2-0 (6-3,6-1) ja espanjalaisella onnistui aivan kaikki pelilliset asiat paremmin kuin kertaakaan tällä kaudella. Syötöt olivat hyviä ja tarkkoja, Ramos voitti sekä 1. ja 2. syöttönsä yli 70% ,palautuspelaaminen ja pelinluku olivat todella paljon Monfilsia edellä, eikä ranskalaisella ollut palaakaan Ramosia vastaan. Monfils ei kuitenkaan ole ollut enää parhaimmillaan ja Ramosin kausi ei ole ollut niin ruusuinen mitä eilisestä ottelusta voisi äkkiseltään ymmärtää, mutta Roomassa peli on kulkenut hyvin!

Herrat ovat tällä kaudella kohdanneet Schawartzmanin voittaman ATP Buenos Airesin Välierissä, jossa argentiinalainen oli parempi erin 2-0 (6-1,7-5), nyt kuitenkin pelataan Euroopassa, jonka massakentillä Ramos on viihtynyt Etelä-Amerikan turnauksia paremmin. Näen ottelun tasaisena ja uskon ottelussa nähtävän tällä kertaa kolme erää, näin ollen päädyin pelikohteeseen Yli 26,5 peliä kertoimella @ 3.40.

Pelivalintamme:

Pelit Yli 26.5 @3.40

888sport - Lue arvostelu

3.40

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.40

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.30

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan