ATP Rooma: Diego Schwartzman - Kei Nishikori

Julkaistu: 17.05.2019 10:41


ATP Rooma: Diego Schwartzman - Kei Nishikori
ATP Rooma | Diego Schwartzman - Kei Nishikori | 14:30
Unibet Unibet
Eilen ATP Roomassa nähtiin kahden ottelun kierrokset ja tänään vastakkain ensimmäisessä Puolivälierä ottelussa ovat Diego Schwartzman ja Kei Nishikori.

Schwartzman pelasi eilen ottelunsa Albert Ramos-Vinolasia voittaen erin 2-0 (7-6,6-1) ja toisessa ottelussa kaatui Matteo Berrettini samoilla eräluvuilla 2-0 (6-3,6-4) ja osoitti olevansa aivan huikeassa pelivireessä ja pystyvänsä nostamaan tasoa kesken ottelua. Ramosia vastaan ensimmäisessä erässä Scwartzman oli aika ajoin ulapalla eikä syöttöpelaaminen ollut häävillä tasolla. Argentiinalainen onnistui 1.syötössään ainoastaan 48%, kun toiseen erään Diego onnistui parantamaan ja 1.syötön voittoprosentti nousi 58% - > 82%. Verkko -ja palautuspelaaminen oli kohdallaan, eikä toisessa erässä syöttöpelaamisen noustua Schwartzmanin normaalille tasolle Ramosilla ollut mitään saumaa.

Toisessa ottelussa Schwartman kohtasi tuplaottelut välttäneen, hyvä vireisen Matteo Berrettinin ja voitti italialaisen todella väkivahvoin ottein. Argentiinalaisen peli oli koko ottelun ajan balanssissa ja etenkin pelinluku ja verkkopelaaminen oli isosti italialaista edellä, mutta syöttöpelaamiseen jäi edelleen petrattavaa.

Nishikori kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Taylor Fritzin ja voitti ottelun erin 2-0 (6-2,6-4) ja toisessa ottelussa vastaan asettui saksalainen Jan-Lennard Struff, jossa japanilainen oli parempi erin 2-1 (3-6,7-6,6-3). Nishikori pelasi hyvin tasaiset ottelut ja ehdottomasti parhaat piirteet japanilaisen pelistä löytyi verkkopelaamisesta sekä mahtavasti uponneista kovista ja tarkoista kämmen- ja rystylyönneistä.

Tuplaottelut eilen vakuttivat varmasti hieman kummankin pelaajan otteisiin, mutta Schwartzmanin esitykset olivat Nishikoria vakuuttavampia kokonaisuutena, miehen parantaessa pelintasoa, kuin sika juoksuaan. Bookerit ovat arvioineet Nishikorin 1.55 suuruiseksi suosikiksi, josta olen eri mieltä. Ottelusta tulee hyvin tasainen ja uskon ottelun venyvän kolmeen erään. Pelivalintani on Schwartzmanin voitto erin 2-1 @ 5.60. Pääkohteeksi suosittelen kuitenkin Schwartzmanin ML voittoa @ 2.45..

Pelivalintamme:

Schwartzman @2.45

Unibet - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.45

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.35

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan