KHL: Dinamo Minsk - Spartak Moskova

Julkaistu: 12.09.2018 12:40


KHL: Dinamo Minsk - Spartak Moskova
KHL | Dinamo Minsk - Spartak Moskova | 19:30
Dinamo Minsk ei ole saanut toivoamaansa aloitusta KHl-kaudelle, kun neljästä ensimmäisestä ottelusta on tullut vain tappioita. Minks pelasi ensimmäiset kolme ottelua vieraissa ja pystyi pitämään pelit tiukkoina, mutta silti hävisi ottelut suoraan varsinaisella peliajalla. Toissapäivänä Minsk palasi kotiin pelaamaan Jokereita vastaan, mutta tuloksena oli 1-4 tappio.

Moskovan Spartak on kerännyt neljästä ottelusta kuusi sarjapistettä ja on läntisen konferenssin neljäntenä. Spartak on myös nyt kolmen ottelun mittaisella vieraskiertueella. Ensimmäisestä ottelusta tuli 2-3 voitto Vitjazista ja nyt joukkue siirtyy muutaman tunnin matkan päähän Minskiin yhdellä välipäivällä.

Minskillä on ollut vaikeuksia selkeästi erikoistilannepelaamisessa. Joukkueen ylivoimaprosentti on 6,7% ja 15 ylivoimasta on tullut vain yksi maali. Myös alivoimalla joukkue ei ole ollut kovinkaan vahva ja näissä molemmissa on paljon parantamisen varaa. Otteluiden kertyessä saamme vielä paremmin dataa siitä, kuinka hyvä joukkue todellisuudessa on erikoistilanteissa, mutta suunta ei ole mairitteleva.

Spartakin erikoistilanteet ovat lähteneet hieman paremmin käyntiin. Molemmat joukkueet ovat olleet jäähyherkkiä kauden alussa ja siihen nähden kuinka paljon molemmat joukkueet ovat pelanneet yli- tai alivoimalla, on heidän peleissään tehty suhteellisen vähän maaleja. Uskomme kuitenkin, että tässä pelissä tullaan näkemään maaleja osittain jäähyherkkyydestä, mutta myös koska molemmat joukkueet pelaavat kolmannen ottelunsa kuuden päivän sisään. Maaliodottama vedonlyöntimarkkinassa on laitettu alas ja saammekin yllättävän hyvän kertoimen pelin yli 4,5 maalin vaihtoehdolle.

Pelivalintamme:

Yli 4,5 maalia @1.98

Coolbet - Lue arvostelu

1.98

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.97

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.97

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.97

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.88

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.88

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan