Mestarien Liiga: Dinamo Zagreb - Shkupi

Mestarien Liiga | Dinamo Zagreb - Shkupi | 22.00 | 19.7.2022
Kohde sulkeutuu: 19.07.2022 22:00
Kroatian suurseura Dinamo Zagreb saa vieraakseen Shkupin Makedoniasta. Ottelun ja otteluparin ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttäkään, Dinamo Zagreb on massiivinen suosikki ja maalimäärät otteluparissa voivat nousta todella korkeiksi!Isännät massiivinen suosikki otteluun!


Dinamo Zagreb pääsi suoraan Mestarien Liigan toiselle karsintakierrokselle, eikä joukueen siis tarvinnut urakoida jo avauskierroksella. Isännät pääsevät otteluun kuitenkin oivassa pelivireessä, sillä joukkueen kotoinen pääsarja starttasi viikonloppuna ja sieltä joukkueelle tärähti avauskierrokselta heti voitto. Dinamo Zagreb kaatoi kotonaan Zagrebin paikallistaistossa Lokomotiva Zagrebin numeroin 3-2 ja sai näin lentävän lähdön kaudelleen. Vierasjoukkue Lokomotiva karkasi ottelussa jo 0-2 johtoon, mutta sitten alkoi Josip Drmic-show. Sveitsiläishyökkääjä iski kahdesti vajaaseen kymmeneen minuuttiin ja toi joukkueen tasatulokseen jo ennen taukovihellystä. Toisella jaksolla hyökkääjä Luka Menalo ratkaisi kolme pistettä isännille lisäjalla ja juhlat olivat valmiit.Tässä otteluparissa Dinamo Zagreb on siis massiivinen suosikki, eikä vieraista pitäisi joukkueelle olla minkäänlaista haastetta. Kroatialaiset ovat materiaaliltaan Shkupia valovuoden edellä ja vielä kun Zagreb pääsee aloittamaan otteluparin kotonaan, niin isäntien jatkopaikan suhteen ei ole minkäänlaista pelkoa ilmassa.

Shkupilla edessään vuori nimeltä Dinamo Zagreb!


Makedonialainen Shkupi raivasi kuin raivasikin tiensä Mestarien Liigan toiselle karsintakierrokselle pudottamalla avauskierroksella Lincolnin Gibraltarista. Shkupi kaatoi Lincolnin avausosassa kotonaan numeroin 3-0 ja jatkopaikka näytti selviöltä, toisin kuitenkin kävi. Lincoln iski toisen osan avausjaksolla johtomaalin ja jo siitä näki, ettei Shkupilla ole edessään mikään kävely puistossa, vaan parastaan joutuu joukkue laittamaan. Lincoln iski vielä jälkimmäisellä jaksolla toisen maalin, mutta siihen kiri sitten jäi. Lincoln voitti toisen osan kotonaan numeroin 2-0 ja näin Shkupi selvisi säikähdyksellä ja lunasti lippunsa toisella karsinta kierroksella.

Vieraiden kokoonpanosta kannattaa pitää silmällä nigerialaishyökkääjä Sunday Adetunjia, Adetunji iski avausosassa Lincolnia vastaan maalin ja sitä edeltäneessä harjoitusmatsissa Turkin suurseura Fenerbachea vastaan hyökkääjä maalasi kahdesti. Mikäli Shkupi saa vieraskentällä Dinamo Zagrebia vastaan maaliverkot pöllyämään, ei pidä olla yllättynyt mikäli tilastoihin maali merkittäisi nigerialaiselle.


Yksipuoleinen näytös luvassa?


Tässä ottelussa on kaikki mahdollisuudet murskajaisille. Joukkueiden välinen tasoero on valtava, eikä Dinamo Zagrebilta odoteta mitään muuta kuin paikkaa Mestarien Liigan lohkovaiheessa. Meidän pelivalintamme on over 3.5 maalia, Shkupi oli vaikeuksissa vieraskentällä gibraltarilaisjoukkue Lincolnia vastaan ja nyt vastustajan taso nousee valtavasti. Dinamo Zagrebin sarjakauden avauskohtaamisessa mätettiin viisi maalia, emmekä näe syytä siihen miksei maaliverkkoja venytettäisi useasti myös tässäkin matsissa. Lähtökohdat huomioon ottaen vähintään neljän maalin matsista tarjoiltava yli 2.5:n kerroin kelpaa meidän lapullemme mainiosti!

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 3.5 maalia @2.63

Huti
Betfair - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.55

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys