Snooker: Ding Junhui - Michael Georgiou | Georgioulle tarjolla hurja tasoitus.

Julkaistu: 05.11.2018 09:42


Snooker: Ding Junhui - Michael Georgiou | Georgioulle tarjolla hurja tasoitus.
Snooker | Ding Junhui - Michael Georgiou | 16:00
Champion of Champions snooker-turnauksen avauspäivän jälkimmäinen ottelu on äkkiseltään ajateltuna selvää kauraa, mutta totuus ei kenties ole ihan niin yksiselitteinen. Maailmanlistan seiska Ding Junhui on etukäteen asetettu jättimäiseksi suosikiksi lontoolaistunutta Kyproksen Michael Georgiouta vastaan. Ihan kertoimien veroista eroa miesten välillä on kuitenkin vaikea nähdä.

Ding pelasi kelpo turnauksen kotimaassaan Intenational Championshipissä. Georgiou puolestaan tippui sekä tuossa turnauksessa että English Openissa avauskierroksella, mikä on huomioitu myös tämän ottelun asetelmissa, joissa ei Georgioulle juuri toivoa anneta. Ding ei kaikkiaan ole kuitenkaan ollut häävissä vedossa kauden alkupuolella ja on lisäksi tunnettu suuresti vaihtelevista otteistaan.

Georgioun viime viikot ovat olleet vaikeita, mutta suunta isossa kuvassa on ylöspäin. Viime kaudella mies nappasi uransa ensimmäisen ranking-turnauksen voiton Coral Shoot Outissa. Tuolla voitolla aukesi paikka myös tähän kilpailuun. Elokuun Paul Hunter Classicissa syntyi uran ensimmäinen maksimibreikki 147, joten mistään turhasta tekijästä ei matalasta maailmanlistasijoituksesta (53.) huolimatta ole kysymys.

Päälle viiden olevat voittajakertoimet Georgioulle ovat hyviä jännärihakuja isompaa pottia hakeville. Vielä houkuttelevampi on kuitenkin tasoitusveto, jossa tarjolla on hurja kahden ja puolen freimin tasoitus. Paras seitsemästä ottelussa tämä tarkoittaa, että jo kahdella voitetulla freimillä veto tulee kotiin. Ailahtelevaa Dingiä vastaan moinen tasoitus on pakkorasti.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Georgiou +2.5 @1.87

Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.87

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.86

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.86

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.83

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan