SHL Playoffs: Djurgården - Färjestad BK - Herääkö suosikki?

Julkaistu: 12.04.2019 14:31


SHL Playoffs: Djurgården - Färjestad BK - Herääkö suosikki?
SHL Playoffs | Djurgården - Färjestad BK | 20:00
NordicBet NordicBet
Ruotsin SHL-sarjassa muhii melkoinen yllätys, kun Tukholman laitamilta löytyvä Djurgården on pudottamassa Färjestadia välierissä. Djurgården johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1 ja pääsee nyt kotikentälleen yrittämään kolmatta kiinnitystä.

Färjestadin ongelma on ollut surkeat päätöserät. Toisessa osaottelussa Färjestad johti 2-0 kolmanteen erään lähdettäessä, mutta oli yhtäkkiä 5-2 tappiolla ja hävisi lopulta 5-3. Kolmannessa ottelussa Färjestad johti kotikentällään ottelua 1-0, mutta kolmannen erän viimeisellä neljällä minuutilla Djurgården teki kaksi maalia ja vei voiton maalein 2-1.

Djurgården on osoittanut henkistä kovuutta nousemalla kaksi kertaa suosikkia vastaan tappioasemasta voittoon. Färjestadin vastaavasti tulee miettiä tarkkaan, mitä ihmettä päätöserissä on tehty väärin.

Färjestad johtaa kolmen ottelun jälkeen ensimmäisiä eriä maaleissa 2-0 ja toisia eriä 5-1, mutta on hävinnyt kolmannet erät yhteismaalein 7-2! Seitsemän päästettyä maalia kolmansiin eriin on mieletön määrä, vaikka otanta onkin vain kolmen ottelun mittainen.

Färjestadin ylivoima on kuitenkin ollut todella tehokas ja materiaaliltaan se on huomattavasti isäntiä laadukkaampi. Djurgården on päässyt uhittelemaan, mutta nyt suosikin tulee kääntää kelkka ehdottomasti vieraskentällä ja tasoittaa voitot.

Kertoimienvälittäjät ovat turhan paljon antaneet Djurgårdenille arvostusta kahden voiton jälkeen. Runkosarjan voittanut Färjestad on tappioista huolimatta edelleen huomattavasti laadukkaampi kokonaisuus ja se on myös pelannut vastustajaansa paremmin kaksikolmasosaa jokaisesta ottelusta.

Vieraskertoimet ovat nousseet melko korkealle ja kelpaavat peleihin.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Färjestad BK @2.95

NordicBet - Lue arvostelu

2.95

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.95

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.95

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.80

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.80

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan