Allsvenskan: Djurgården - Malmö

Julkaistu: 13.07.2019 08:41


Allsvenskan: Djurgården - Malmö
Allsvenskan | Djurgården - Malmö | 18:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Allsvenskanin koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Allsvenskanissa on viime kierroksilla saatu nauttia todellisista huippuotteluista ja jälleen kerran on luvassa yksi sellainen, kun sarjakärki Malmö matkustaa Tukholmaan sarjakakkosen Djurgårdenin vieraaksi.

Tukholmalaisjoukkue on ennen sunnuntain kierrosta kuusi pistettä Malmöä perässä, joten mestaruustaiston kannalta puhutaan jälleen kerran valtavasta ottelusta. Tähän asti Malmö on kärkijoukkueet komeasti hoitanut myös vieraissa, sillä se ei ole hävinnyt TOP6-joukkueista kenellekään.

Viime kaudet joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja melko runsasmaalisia. Kuudesta edellisestä kohtaamisesta Malmö on voittanut joka toisen ja Djurgården joka toisen. Peräti neljässä kohtaamisessa jompikumpi joukkueista on tehnyt kolme maalia.

Djurgården pelaa kotikentällään hyvin aktiivista peliä, joten maalipaikkoja varmasti siunaantuu molempiin suuntiin. Hyökkäystehoja joukkueista löytyy, joten runsasmaalinen ja viihdyttävä kärkikamppailu ei yllättäisi.

Underien kertoimet ovat laskussa ja overit ovat nousseet pelattavuuksien rajoille. Pelivihjeeksi nostetaan yli 2,5 maalista tarjotut kertoimet, mutta myös yli 2,0 maalia ja yli 1,5 maalia voivat sopia osuvamman betsin etsijöille.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @2.18

Coolbet - Lue arvostelu

2.18

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.15

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.15

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan