CHL: Djurgården - Trinec

Julkaistu: 07.09.2018 07:21


CHL: Djurgården - Trinec
CHL | Djurgården - Trinec | 19:30
Ruotsalainen Djurgården avasi CHL-kautensa kahdella voitolla, kun ensin kaatui tämän illan vastustaja Trinec tylyin lukemin 1-6 vieraskentällä. Joukkue matkasi tämän jälkeen vielä Norjaan, jossa Storhamar pisti pelin tiukille ja Djurgården voitti vasta jatkoajalla. Kummankin ottelun hallitsevasta osapuolesta ei ollut epäselvyyttä ja Djurgården on Tapparan kanssa suosikki painelemaan jatkoon alkulohkosta.

Djurgården oli todella tyly Trineciä vastaan ensimmäisessä kohtaamisessa, kun heidän laikaisuprosentti oli jopa 30%. He eivät saaneet ylenmäälin laukaisuja, mutta 6/20 laukaisua meni maalin perukoille. Storhamaria vastaan tämäkin muuttui ja he laukoivat 43 kertaa.

Trinec, joka matkaa Tukholmaan tänään on ollut isoissa ongelmissa. Ensin Djurgården painoa kuusi maalia heidän verkkoon, jonka jälkeen Tappara pisti vielä paremmaksi maalaten 8 kertaa. Nämä tulokset olivat vielä kotikentällä. Heillä on siis alkukaudesta vaikeuksia puolustuksensa ja maalivahtipelinsä kanssa. Joukkue on peluuttanut molempia maalivahtejaan ja molemmat heistä ovat epäonnistuneet. Trinec ei perinteisesti ole ollut näin huono joukkue ja on todelliselta tasoltaan hieman parempi. Heillä on kuitenkin erittäin vaikea lohko ja jatkohaaveet ovat todella tiukassa.

Djurgården pääsee nyt nauttimaan kotiedusta ja on suuri suosikki. Trinecin ongelmat eivät varmastikaan ole mihinkään hävinnyt ja emme näe, että he pystyisivät pitämään Djurgårdenia aisoissa. CHL:ssä suuret joukkuet pelaavat perinteisesti kotikentällään täysiä, ellei ole kyse aivan lopun merkityksettömistä peleistä, mutta nyt kausi on vasta alkanut. Djurgården tulee takomaan maaleja tänäänkin, mutta pelaamme kuitenkin jälleen aasialaisella tasoituksella hieman kaventaen riskiä.
Katso kaikki CHL-ottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä! CHL-kausi 2018-2019 pitää taas suomalaiset jännityksessä loppuun asti. Lue lisää CHL live streameista täältä ja katso miten näet kaikki CHL-ottelut ilmaiseksi!

Pelivalintamme:

Djurgården yli 3 maalia @1.81

Unibet - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.81

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.81

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.81

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan