SHL: Djurqården - Malmö - Hurja taistelu tiedossa?

Julkaistu: 20.02.2019 12:19


SHL: Djurqården - Malmö - Hurja taistelu tiedossa?
SHL | Djurqården - Malmö | 20:00
Nordicbet Nordicbet
Ruotsin kiekkoliigassa pelataan yhtä jännittävimmistä runkosarjoista kautta aikain. Kun 42 kierrosta on pelattu, sarja on edelleen äärimmäisen tasainen ja joukkueet sijojen kolme ja yksitoista välillä mahtuvat vain yhdeksän pisteen sisään.

Panokset viimeisillä kierroksilla ovat siis valtavat. Häviämällä pari ottelua voit pudota neljänneltä sijalta nopeasti kokonaan ulos pudotuspeleistä. Tässä taistelussa ovat mukana myös keskiviikkoillan herkkupalan pääosan esittäjät; Djurgården ja Malmö. Tukholman Djurgården on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä, mutta vain pisteen kuudentena majailevaa Malmöä edellä.

Malmö on ollut tämän kauden keskinäisissä kohtaamisissa parempi. Tammikuussa joukkueet kohtasivat kahdesti, jolloin Redhawks vei ottelut lukemin 3-1 ja 3-2. Myös alkukaudesta syyskuun ottelussa Djurgården joutui taipumaan, tuolloin 4-3 voittolaukausten jälkeen.

Ottelussa on siis pudotuspelipaikkojen kannalta valtava panos, mikä luo lisäjännitettä kamppailuun. Malmö tulee otteluun täynnä itseluottamusta, sillä se nappasi edellisotteluissa helpottavat kuusi pistettä kahdesta kotiottelustaan, kun Växjö kaatui 3-1 ja Timrå 6-2. Djurgården sen sijaan on hävinnyt neljästä edellisottelustaan kolme ja ainoa voittokin tuli sarjajumbo Timråa vastaan vasta jatkoajan jälkeen.

Kotietu tekee Djurgårdenista ottelun suosikin, mutta vain niukan sellaisen. Vierasjoukkueelle saa todella korkeita kertoimia, mihin tulee ehdottomasti tarttua. Maukkain tarjous on vieraiden moneyline-kerroin 2,65.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Moneyline: Malmö @2.65

Nordicbet - Lue arvostelu

2.65

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.60

Maaliskuun ajan Betsafelta jopa 200% bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.55

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan