Bundesliiga: Dortmund - Bayern Munchen

Julkaistu: 10.11.2018 10:16


Bundesliiga: Dortmund - Bayern Munchen
Bundesliiga | Dortmund - Bayern Munchen | 19:30
Saksan Bundesliigan ykkösottelu, Der Klassiker, pelataan tänään Dortmundin kentällä. Vierasjoukkue, suuri ja mahtava Bayern Munchen on kompuroinut tällä kaudella. Se on hävinnyt liigassa jo kaksi ottelua, sarjasijoitus on kolmas ja matkaa sarjakärki Dortmundiin on neljä pistettä. Dortmund on ainoa Bundesliigan joukkue, joka ei ole vielä hävinnyt otteluakaan.

Päävalmentajan vaihto on aina pienen riskin paikka, tämän voi varmistaa vaikka Manchester Unitedin seurajohdolta. Bayern Munchenin kohdalla vaihto Niko Kovaciin näyttää käyvän kiviseksi. Kovac nousi huippuvalmentajaksi Eintracht Frankfurtissa, joka on tyystin toisenlainen seura ja joukkue kuin Bayern. Vertaus ManU:in osuu tässäkin kohdassa, Fergusonin jälkeen ManU:n manageriksi tuli Evertonista David Moyes, joka samalla tavalla oli hukassa suuren seuran kuvioissa.
Bayernin joukkueen runko on sama, mitä se on ollut jo vuosia. Tässä lienee yksi joukkueen ongelmista. Robben ja Ribery ovat edelleen avainpelaajia, vaikka kumpikin on jo reilusti yli 30-vuotias.

Vetomarkkina on tehnyt Bayernista lähes 50 prosentin suosikin, ja sen tuntuu liian suurelta. Vielä parempi veto voisi löytyä siitä, että kumpikin joukkueista tekee maalin. Dortmundin ykkösveskari Burki on viimeisten uutisten mukaan jättämässä ottelun väliin, hänellä on jonkinlainen vamma reidessä.
Dortmund on kotonaan kova tekemään maaleja. Kauden viidessä Bundesliigan kotiottelussa se on tehnyt jo huimat 20 maalia.
BTTS osuu liki seitsemän kertaa kymmenestä.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @1.54

Comeon! - Lue arvostelu

1.54

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.54

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.51

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.50

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.50

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan