Mestarien liiga: Dortmund - Besiktas

Mestarien liiga | Dortmund - Besiktas | 22:00 | 7.12.2021
Kohde sulkeutuu: 07.12.2021 22:00
Totals-kertoimet on vedetty siihen suuntaan, että olisi maalijuhla tulossa. Ei välttämättä tule, ottelu on aivan merkityksetön.



Kuuntele myös Vinkkicastin kierrosennakko Mestarien liigaan:



Dortmundilla ei ole muita kuin hyvin teoreettisia mahdollisuuksia päästä jatkopeleihin, mutta se vaatisi murskalukemia. Sporting on nyt kakkosena kolmen pisteen päässä ja maalieroa on Sportingin hyväksi 10 maalia. Eurooppa-liigan jatkopelien paikan Dortmund on jo varmistanut, eli tämä matsi on oikeastaan aivan merkityksetön.

Dortmund on hävinnyt kolme viimeistä Mestarien liigan lohko-otteluaan ja Besiktas on hävinnyt kaikki viisi lohkopeliään.

Merkityksettömässä ottelussa Dortmund peluuttanee aika lailla kakkosketjun pelaajia. Erling Håland on ollut sivussa lokakuun puolivälistä lonkkavamman vuoksi, ja nyt hän on hiljattain palannut peleihin. Reilu viikko sitten hän tuli Wolfsburgia vastaan vaihtopenkiltä kentälle ja heti maalintekoon. Viikonlopun Der Klassikerissakin Håland teki maalin. Jos hän pelaa, niin se on ainoastaan pelituntuman hakemisen vuoksi, mutta eipä Håland toisaalta sellaista tunnu kaipaavan.

Hålandin pelaaminen on Dortmundille melkein kaikki kaikessa. Hän on tällä kaudella 12 matsissa tehnyt 15 maalia. Ensi viikon lauantaina Dortmund pelaa Bochumia vastaan, ja voihan se olla, että Dortmundin päävalmentaja Rose pitää Hålandin sivussa viikonloppua silmällä pitäen. Jos Håland on sivussa, niin sitten Malen lienee avauksessa.

Totals-kertoimissa odotetaan runsasmaalista matsia


Nuorukainen Moukoko on sivussa lihasvamman vuoksi ja Hazard koronatartunnan vuoksi. Guerreiro ja Bellingham palasi Bayern-ottelussa peleihin loukkaantumisistaan, mutta heidän pelaamisensa riippunee siitä, että onko enemmän tarvetta pelituntumalle vai huilille.

Besiktasillakin on omat loukkaantumisongelmansa. Tore on sivussa polvivamman vuoksi. Veskari Gunok loukkasi viime kuussa oman polvensa niin pahasti, että hän on sivussa loppukauden. Brasilialainen pelintekijä Teixeirakin on ilmeisesti sivussa.

Besiktasilla on viime aikoina ollut ongelmia saada pallo maaliin. Viimeiseen neljään peliin se on tehnyt kaksi kassia, mutta sitten omassa päässä on soinut. Viimeisissä neljässä Besiktas on päästänyt yhdeksän maalia.

Dortmundin matseissa on tehty maaleja. Kaikki joukkueen kuusi viimeistä on mennyt yli 2.5 maalin.


Dortmundin voittokerroin on alle 1.30, eikä 1x2-lukemista löydy mitään. Alle 2.5 maalia saa naurettavan kertoimen, alle 1.40. Siihen laitetaan vastaan. Besiktasilla on ongelmia osua maaliin, ja jos Dortmund lepuuttaa avainpelaajia turhassa ottelussa, niin tämä on lahjakerroin. Otetaan kuitenkin hivenen varovaisemmin, alle 3.5 maalia kertoimella 1.95.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 3.5 maalia @1.95

Fastbet - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders