Eurooppa-liiga: Dudelange - Olympiakos

Julkaistu: 25.10.2018 18:13


Eurooppa-liiga: Dudelange - Olympiakos
Eurooppa-liiga | Dudelange - Olympiakos | 19:55
Eurooppa-liigan F- lohkossa Pedro Martins ja Olympiakos on käytännössä pakkovoiton edessä, kun joukkue matkustaa Luxenburgiin Dudelangen vieraaksi Stade Josy Barthelille. Olympiakos on F-lohkossa kolmantena, kerättyään ensimmäisestä kahdesta ottelustaan ainoastaan yhden pisteen, pelattuaan vieraissa Betisin kanssa 0-0 tasapelin ja kärsittyään 3-1 tappion AC Milanin vieraana. Kotijoukkue Dudelange pitää odotetusti F-lohkon jumbosijaa, hävittyään Milanille Luxenburgissa 0-1 ja Betisin vieraana 3-0 lukemin.

Odotettavissa on, että Olympiakos dominoi ottelun kulkua ja Dudelange ottaa vastaan ja vikisee, sillä tasoeroa joukkueiden välillä on valtavasti. Olympiakosilla on ollut hieman nihkeää ja joukkue on onnistunut nappaamaan ainoastaan yhden tasapelin neljästä viimeisestä ottelustaan ja nyt joukkue on Eurooppa-liigan jatkopelejen kannalta pakkovoiton edessä, joten vierasvoitto Dudelangesta on oiva kasvojenpesun paikka.

Luxenburgiin matkusti oiva kokoonpano ja Olympiakoksen odotettu avauskokoonpano on Sa; Koutris, Cisse, Roderick, Torosidis; Guilherme, Camara; Nahuel, Fortounis, Podence; Guerrero.

Tasoeroa on paljon ja Olympiakos on pakkovoiton edessä, jos mielii jatkavansa Eurooppa-liigassa lohkovaiheen jälkeen. Allekirjoittanut uskoo Olympiakoksen kasvojenpesuun Dudelangen kustannuksella ja näin ollen Olympiakoksen vähintään kahden maalin vierasvoitto, kertoimella 2,60 on oiva pelivalinta.

Pelivalintamme:

Olympiakos -1,5 @2.60

Nordicbet - Lue arvostelu

2.60

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.60

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.60

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan