ATP Stuttgart: Dustin Brown - Felix Auger-Aliassime

Julkaistu: 14.06.2019 10:26


ATP Stuttgart: Dustin Brown - Felix Auger-Aliassime
ATP Stuttgart | Dustin Brown - Felix Auger-Aliassime | 16:00
ATP Stuttgartin puolivälierissä kokenut saksalainen Dustin Brown saa kotiyleisön edessä vastaan nuoren kanadalaisen Felix Auger-Aliassimen.

Brown yllätti eilen neljännesvälierä ottelussaan maailmanlistan vitosen Alexander Zverevin ja voitti ottelun kolmen erän jälkeen 6-4, 6-7(4), 6-3. Molemmat pelasivat ottelun hyvällä tasolla, mutta konkari pelasi ottelun huomattavasti Zvereviä tasaisemmin. Nuorukaisen otteissa oli menneeltä kaudelta tuttua löysäilyä ja tämän seurauksena nuorukainen löi paljon helppoja virheitä eikä 14 kaksoisvirheen syöttöpelaaminen missään nimessä edesauttanut Zverevin suorittamista. Toisessa erässä Brown oli häviöllä 5-2, mutta onnistui toisen erän yhdeksännessä pelissä murtamaan Zverevin syötön ja sai vielä 5-5 tilanteessa oivan paikan murtaa Zverevin syötön, mutta löi harmillisen helpon rystyvolleyn verkkoon. Ottelun kolmannessa erässä 3-3 tilanteessa Zvereville tarjoutui kolme murtopalloa, jotka Brown onnistui selvittämään vahvan syöttöpelaamisensa ansiosta. Ottelu ratkesi Zverevin hukatessa ottelussa yhteensä 13 murtopalloa ja 4-3 30:40 tilanteessa Brown sai vahvoilla palautuksillaan nuorukaisen liikkeelle ja pallorallin päätteksi upotti vastustamattomasti kämmenlyöntinsä ohi Zverevin.

Auger-Aliassime jatkoi neljännesvälierissä vakuuttavia otteitaan voittamalla kokeneen ranskalaisen Gilles Simonin suoraan kahdessa erässä 7-5, 6-4. Kanadalainen syötti ottelussa yhteensä 15 ässäsyöttöä ja voitti 1.syöttönsä 79%. Auger-Aliassimen peli oli kokonaisuudessaan runsaasti Simonia edellä ja suurimmat erot tulivat nuorukaisen vahvasta jalkatyöskentelyssä ja syöttöpelaamisessa eikä ottelun voittajasta jäänyt epäsylvyyttä.

Molemmat pelaajat ovat pelanneet erittäin hyvän turnauksen ja molemmat pelaajat viihtyvät nurmella mainiosti. Brown on nostettu kuitenkin liian suureksi altavastaajaksi ja voitot John Millmanista sekä Zverevistä osoittivat kokeneen saksalaisen pelaavan kotiturnausta satalasissa ja pelikunnon olevan mainiolla tolalla. Nuori kanadalainen on kuitenkin ansaitusti ennakkosuosikki, mutta uskon ottelun ratkeavan kolmen erän jälkeen kanadalaisen hyväksi.

Pelivalintamme:

Auger-Aliassime 2-1 @3.90

Mr Green - Lue arvostelu

3.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.75

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.75

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.70

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan