Mestarien Liiga: Dynamo Kiev - Fenerbahce

Mestarien Liiga | Dynamo Kiev - Fenerbahce | 21.00 | 20.7.2022
Kohde sulkeutuu: 20.07.2022 21:00
Kahden suurseuran kohtaamisessa ukrainalainen Dynamo Kiev saa vieraakseen turkkilaisen Fenerbahcen. Vaakakuppi tasaisessa otteluparissa kääntyy vieraiden eduksi, sillä tunnetuista syistä Dynamo Kiev pelaa kotiottelunsa evakossa Puolassa ja menettää kotietunsa, myös vieraiden vahva vire harjoituskaudella kääntää asetelmia Fenerbahcen eduksi.Dynamo Kiev altavastaajana ottelupariin!


Kiovan Dynamo selvisi Mestarien Liigan toiselle karsintakierrokselle suoraan, mutta joukkueen lähtökohdat ottelupariin ovat kaukana ihanteellisesta. Tunnetuista syistä Dynamo Kiev pelaa kotiottelunsa evakossa Puolassa ja menettää näin kotietunsa otteluparissa. Eivätkä joukkueen otteet harjoituskaudellakaan olleet niin loistokkaita, että meidän kirjoissamme Dynamo Kiev suosikiksi otteluparissa nousisi.

Kenraaliharjoituksessa "isännät" kohtasivat belgialaisen Royal Antwerpin, tästä ottelusta tuloksena oli tappio numeroin 2-1. Kiovan Dynamon ainokaisesta maalista ottelussa vastasi keskikenttämies Viktor Tsygankonv.Fenerbache loistovireessä ottelupariin!


Turkin suurseura Fenerbache pääsi Dynamo Kievin tavoin suoraan toiselle karsintakierrokselle ja lähtee meidän kirjoissamme myös suosikkina tähän ottelupariin. Fenerbachen otteet harjoituskaudella ovat olleet vakuuttavia, sillä joukkue tulee tähän otteluun peräti viiden matsin mittaisessa voittoputkessa. Toki vastustajat ovat olleet pykälää tai paria Fenerbachea heikompia, mutta silti ei voi väheksyä voitettujen harjoitusmatsien vaikutusta joukkueen mielialaan ja itseluottamukseen.

Viimeisimmässä harjoitusmatsissa Fenerbache kohtasi englantilaisen Hullin, tästä ottelusta turkkilaiset nappasivat voiton numeroin 2-0. Joukkueen maaleista ottelusta vastasivat keskikenttämies Arda Güler ja hyökkääjä Serdar Dursun.
Fenerbahcella kaikki kortit käsissään!


Dynamo Kievin lähtökohdat ottelupariin ovat siis kaukana optimaalisesta ja se sataa auttamatta Fenerbahcen laariin. Näihin jo aiemmin mainittuihin lähtökohtiin kun lisätään myös se fakta, että Fenerbahce on materiaaliltaan ukrainalaisia edellä, niin meidän vaakakuppimme näyttää etua vahvasti Turkin suurseuralle. Ensimmäisessä osassa pelataan siis puolueettomalla kentällä, joten kotietua Dynamo Kievillä ei ole minkäänlaista. Me nappaammekin lapullemme Fenerbahcen vierasvoiton avausosasta, josta tarjoillaan 2.5:n pintaan olevia kertoimia!Pelivalintamme:

1X2: Fenerbahce @2.5

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.45

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.45

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys