MM-karsinta: Ecuador - Venezuela

MM-karsinta | Ecuador - Venezuela | 23.00 11.11.2021
Kohde sulkeutuu: 11.11.2021 23:00
Erittäin mallikkaasti kotikentällään esiintynyt Ecuador toivottaa sarjajumbo Venezuelan lämpimästi tervetulleeksi Estadio Rodrigo Paz Delgadolle. Reilut 40,000 katsojaa vetävällä stadionilla on taatusti tunnelma katossa kotijoukkueen ollessa jo esitetyillä otteilla vahva kandidaatti MM-kisoihin vuosimallia 2022. Mahtaako piskuisesta Venezuelasta olla haastamaan isäntäjoukkuetta sen kotinurmella, sillä vieraspelit ovat olleet melkoista tervan juontia tähän mennessä. Ecuadorin niskaan sarjataulukossa hengittää kovia jalkapallomaita, kuten Kolumbia ja Uruguay molemmat vain pisteen päässä. Tässä ottelussa ei siis ole varaa lipsua, mikäli liput kisakoneeseen kiinnostavat.
Ecuadorin avaimet jatkoon omissa käsissä


Ecuador aloitti viime vuoden puolella karsinta taipaleensa raketin lailla voittaen toisella ja neljännellä kierroksella Uruguayn 4-2 ja Kolumbian 6-1. Selkeät voitot arvokisojen vakiokasvoista ja siinä välissä täydet pisteet myöskin Bolivian vieraana loivat varmasti kovan uskon jatkoon pääsyn kannalta. Toki ensimmäinen ottelu Argentiinaa vastaan ei tuonut pisteitä mutta mikään ihme se ei ole, sillä harva joukkue hakee pisteitä kyseisen joukkueen vieraana.

Tahti on kuitenkin hieman hiipunut ja edellisistä viidestä ottelusta onkin napattu ainoastaan yksi voitto. Tuohon sisältyy myöskin shokkitappio tämän kertaista riitapukaria vastaan. Ecuador oli ehkä hiuksen hienosti tuossa pelissä parempi mutta kärsi silti tappion kotijoukkueen voittaessa luvuin 2-1. Nyt on aika maksaa potut pottuina, sillä Venezuela ei varsinaisesti ole kovin kummoinen joukkue potkimaan jalkapalloa.

Valmentaja Gustafo Alvaro on kutsunut koolle 23 pelaajaa tulviin kahteen otteluun. Poissa kokoonpanosta pakon sanelemana on Angel Mena, Michael Estrada, Pervis Estupinan ja Diego Palacios. Tuo ryhmärämä on kerännyt korttitilinsä täyteen ja huilaa tässä ottelussa. Loukkaantumisista ei ole tietoa, joten kaikki muut pelaajat ovat kyllä käytössä.Via dolorosa


Kärsimysten tie se on aina ollut, kun venezuelalaiset heittävät kamat kassiin ja lähtevät kohti vieraspeliä. Tuloksilla ei juuri ole juhlittu ja maalierokin on ankea 2-13. Tuo on niin synkkä saldo, että hankala on odottaa tältäkään reissulta sen suurempaa menestystä. Tosiasiassa jatkoon pääsyn haaveet on varmasti jo kuopattu syvälle multaan, sillä Venezuelan edellä sarjataulukossa kaikki maat ovat sitä kovempia tässä lajissa.

Edellisen kohtaamisen yllättäen voittaneen Venezuelan hurmio ei kauan kestänyt, sillä seuraavassa matsissa Chile palautti joukkueen karusti maan kamaralle lukemin 3-0. Tuosta pitäisi jollain keinolla toipua ja yrittää kasata rivit uudestaan. Tärkein poissaolo lienee Salomon Rondon. Evertonissa pelaava hyökkääjä jää hieromaan pelikuntoaan Englantiin ja ei täten ole käytettävissä maajoukkueen apuna.Kovin suuri tietäjä ei tarvitse olla ymmärtääkseen Ecuadorin olevan tässä kohtaamisessa ennakkosuosikki. Kerroin on kuitenkin pieni sen voitolle ja tulisieluiset Etelä-Amerikkalaiset ovat välillä erittäin oikukkaita veijareita. Täten lähdetäänkin hakemaan kotijoukkueen määlimäärää. Eiköhän "LaTri" toimita pallon maaliin pariin otteeseen.

Pelivalintamme:

Ecuador yli 1.5 maalia @1.73

Coolbet - Lue arvostelu

1.73

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.67

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

1.66

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.65

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan