Riga Masters: Eden Sharav - Thepchaiya Un-Nooh

Julkaistu: 11.06.2019 12:01


Riga Masters: Eden Sharav - Thepchaiya Un-Nooh
Riga Masters | Eden Sharav - Thepchaiya Un-Nooh | 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Thaimaan Thepchaiya Un-Nooh on kiertueen räväkimpiä ja viihdyttävimpiä pelaajia. Esimerkiksi lyöntiaikamittareilla mitattuna thai-peluri on koko kiertueen nopein pelaaja - jopa nopeampi kuin itse Judd Trump, kenelle Un-Nooh hävisi kirvelevästi MM-kisoissa 10-9.

Un-Nooh olikin ainoa peluri, joka pystyi lyömään maailmanmestaruuteen edenneen Trumpin ladulle kunnolla hiekkaa. Juddernaut oli äärimmäisen lähellä hävitä ottelun. Thaimaalainen löysi viime kaudella muutenkin todella loistavan vireen voittaen muun muassa Snookerin Shoot-Out -turnauksen. Itseluottamus tähän kauteen lähdettäessä on varmasti loistavassa kunnossa.

Eden Sharav on huomattavasti heikompi pelaaja ennen kaikkea break building -puolella. Alkukaudesta on aina vaikea arvioida missä iskussa pelaajat ovat. Mikäli Un-Noohin peli ei kulje, voi ottelusta tulla nihkeä. Mikäli hän kuitenkin on vireessään, peli voi olla alle tunnissa 4-0.

Peliteknisesti juuri Un-Noohin murskavoitto maistuukin peleihin. Jos peli on samassa tikkarissa kuin MM-kisoissa, joutuu Sharav melkoiseen pesukoneeseen. Unibetin tarjoama selkeä markkinatoppi 4-0 -voitosta on niin raju, että se on pakko ottaa kokeiluun.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Lopputulos: 0-4 @7.80

888sport - Lue arvostelu

7.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

7.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan