UFC: Edmen Shahbazyan - Derek Brunson

Julkaistu: 01.08.2020 13:51


UFC: Edmen Shahbazyan - Derek Brunson
UFC | Edmen Shahbazyan - Derek Brunson | 06:00
Eaglebet Eaglebet
UFC:ssä on palattu Abu Dhabin tapahtumien jälkeen takaisin Jenkeissä sijaitsevaan treenikeskukseen, ja yön pääottelussa kohtaavat Edmen Shahbazyan ja Derek Brunson.

Edmen Shahbazyan - Mestaruuspotentiaali on suuri


The Golden Boy lähtee otteluun suurena suosikkina. 22-vuotias taituri on keskisarjan, ja koko UFC:n lupaavimpia ottelijoita, kun 1997 syntyneen jantterin vapaaottelurekordi on puhdas, 11 voittoa ja 0 tappiota. UFC:ssä armenialaistaustainen ottelija on voittanut neljästi. Mies voitti debyytissään Darren Stewartin hajaäänituomiolla, mutta kolmessa viime ottelussa mies on laittanut Charles Byrdin, Jack Marshmanin ja viimeisimpänä Brad Tavaresin lakoon jo avauserässä.

Miehen pystyottelutekniikka on erittäin kaunista katseltavaa, kun nyrkkeilyn, potkujen, kyynärpäiden ja polvien sekoittaminen komboihin tuo sellaista laajuutta tekemiseen, että vastustajilla on todella vaikeaa löytää tilaa rakentaa hyviä iskupaikkoja.Derek Brunson - Kokenut portinvartija36-vuotias UFC-veteraani Derek Brunson on täydellinen vastustaja Edmen Shahbazyanille. Mies on ollut pitkään keskisarjan portinvartija, jonka voittamalla portit aukeavat top5 kahinoihin. 20-7 rekordilla oleva ottelija on kahden ottelun voittoputkessa, kun umpisurkeassa ottelussa Elias Theodorouta vastaan yksimielinen päätös toi voiton, ja edellinen ottelu lähes vuosi sitten toi toisen tuomariäänivoiton Ian Heinischiä vastaan. Mies on hävinnyt vain keskisarjan kermalle, kuten tämänhetkisille top5 ottelijoille, mestari Israel Adesanyalle, #1 haastajalle ja entiselle mestarille Robert Whittakerille sekä kolme kertaa mestaruudesta otelleelle Yoel Romerolle.

Brunson on painitaustalta ponnistava ottelija, jolta löytyy myös osaamista pystyottelussa. Miehen voitoista 11 on tullut tyrmäyksellä, 3 luovutuksella ja 6 tuomariäänillä.


Shahbazyan jättää taakseen raadon


Tähän otteluun lähdetään hakemaan Edmen Shahbazyanin neljättä perättäistä showta. Mies on ladannut kolmesta viimeisestä vastustajasta tajun kankaalle jo avauserässä, ja nuorukaisen nälkä olla kaikkien aikojen nuorin UFC-mestari on valtava. Brunson on todella kovan tason portinvartija, mutta iäkäs ottelija on jo parhaat päivänsä nähnyt, ja myös iskunkestävyyteen on tullut varmasti selvä lasku. Brunson ei häviä muille kuin mestaruuskaliiberin ottelijoille, mutta nyt vastassa on sellainen. Shahbazyan laittaa avauserässä myllyn pyörimään, ja rankaisee usein laiskasti aloittavaa Brunsonia, jolla suojaus laskee usein eteenpäin liikkuessa. Avauserän voitolle pelikelpoinen kerroin!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Edmen Shahbazyan tyrmäys/tekninen tyrmäys/diskaus erässä 1 @2.65

LeoVegas - Lue arvostelu

2.65

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi