NHL: Edmonton Oilers - Anaheim Ducks | McDavidin poissaolo liian suuri Oilersille

Julkaistu: 23.02.2019 12:28


NHL: Edmonton Oilers - Anaheim Ducks | McDavidin poissaolo liian suuri Oilersille
NHL | Edmonton Oilers - Anaheim Ducks | 5.00 | Kaksi joukkuetta, joiden kausi on ollut suuri pettymys, kohtaavat. Ducks on hieman parantanut peliään ja Oilersilta puuttuu joukkueen paras pelaaja.
Nordicbet Nordicbet
Edmontonin kausi on ollut surkea, ja joukkueessa kaikki tuntuu olevan sekaisin. GM Peter Chiarelli sai potkut tammikuussa ja Jesse Puljujärven tilanteesta kellään ei tunnu olevan selvyyttä.

Pelillisestikään ei ole kulkenut. Mikko Koskinen on tehnyt maalilla voitavansa, mutta heikko puolustus ei juurikaan auta häntä. Oilers on päästänyt viidenneksi eniten maaleja liigassa.

Hyökkäys on ollut aivan liikaa Connor McDavidin varassa, ja tästä ottelusta kanadalainen joutuu kaiken lisäksi olemaan sivussa pelikiellon vuoksi. Poissaolo on luonnollisesti iso, sillä McDavid on ollut mukana yli puolessa joukkueensa tämän kauden maaleista.

Anaheimin kausi ei ole mennyt yhtään sen paremmin kuin kotijoukkueellakaan, ja Ankoilla on viimeiseltä parilta kuukaudelta muun muassa 12:n ja seitsemän ottelun tappioputket. Viime otteluissa peli on kuitenkin näyttänyt hieman paremmalta, sillä viimeisestä viidestä ottelusta voittoja on tullut kolme.

Ducksilla oli pahimmillaan ongelmia joka osa-alueella, mutta nyt ainakin oman pään peli näyttäisi olevan vähän paremmin uomissaan. Viimeisessä viidessä ottelussa päästettyjä maaleja on vain seitsemän, ja loukkaantunutta John Gibsonia tuuranneet Ryan Miller ja Kevin Boyle ovat pelanneet hyvin.

Nyt Anaheimilla on mahdollisuus jatkaa tätä trendiä, sillä ilman Connor McDavidia Oilers on ehkä liigan huonoin joukkue hyökkäyksen osalta. Toisaalta Ducksinkaan hyökkäyspeli ei ole ollut hääviä, sillä se on tehnyt vähiten maaleja NHL:ssä.

Ottelusta voi odottaa vähämaalista, kun vastassa on kaksi huonoa hyökkäystä. Emme kuitenkaan lähde pelaamaan maalimääriä, vaan parempi kohde löytyy Ducksin voitosta. McDavidin poissaolo on niin merkittävä, että se tekee vierasjoukkueesta jopa ennakkosuosikin otteluun. Vieraiden viime aikaiset otteet ovat myös olleet parempia. Otamme tasapelin kanssa varman päälle ja pelaamme vierasvoittoa jatkoaika ja rankkarit mukaan lukien.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Anaheim Ducks ML @2.35

Betser - Lue arvostelu

2.35

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfinal - Lue arvostelu

2.35

Bonus 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.35

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä Scandibetin laadukas pelivalikoimaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.35

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.35

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.35

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.35

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.27

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan