African Cup of Nations: Egypti - Etelä-Afrikka

Julkaistu: 05.07.2019 17:50


African Cup of Nations: Egypti - Etelä-Afrikka
African Cup of Nations | Egypti - Etelä-Afrikka | 22:00
Egypti voitti African Nations Cupissa oman alkulohkonsa varmasti ilman sen kummempia väläyttelyjä. Se voitti kaikki kolme otteluaan maalierolla 5-0.
Etelä-Afrikka pääsi jatkopeleihin niukin naukin. Turnauksessa pääsi jatkoon neljä parasta lohkokolmosta, ja Etelä-Afrikka oli se viimeinen jatkoonpääsijä. Se voitti alkulohkossa Namibian 1-0, ja sitten samoilla lukemilla hävisi Marokolle ja Norsunluurannikolle.

Etelä-Afrikan päävalmentajana on suomalaisillekin tuttu Stuart Baxter. Baxter on puhunut mediaväelle, että Etelä-Afrikka lähtisi pelaamaan Egyptiä vastaan aktiivista peliä. Alkulohkossa Bafana Bafana pelasi hyvinkin konservatiivisesti, ja sen kyllä näkee maalilukemista.

Baxter laittoi haastattelussa vaisun alkulohkon pelaajien hermostumisen syyksi. Pudotuspeleissä olisi sitten tarkoitus pelata kunnolla. Baxter on sitä mieltä, että parempi pudota kisoista kunnon matsin jälkeen kuin olla kentällä anteeksipyydellen ja pelkästään virheitä varoten.

Kun muistaa Baxterin Suomen maajoukkueen päävalmentajana, niin hankala nähdä, että mistä mies nyt sitten kaivaisi joukkueelleen hyökkäävän otteen. Puuduttavaa ja ankeaa se oli Suomenkin peli Baxterin kanssa. Ja jos Baxter jotenkin saisi joukkueensa pelaamaan aktiivisesti ja painamaan päälle, niin riittääkö ryhmässä alkuunkaan taitoa vastata Egyptille?

Egypti on pelannut kisoissa huomattavasti varmemmin ja paremmin kuin Bafana Bafana, sillä on kotiyleisö takana ja kentällä paria astetta laadukkaampi ryhmä. Egyptillä on Mo Salah ja muutama muu Euroopan kärkisarjoissa pelaava, Etelä-Afrikan pelaajat tulevat pääasiassa maan omasta liigasta. Tasoeroa on liikaa Egyptin hyväksi.

Kertoimet ovat non 1.60 – 3.65 – 6.40, ja näillä voisi pienen vedon laittaa Egyptille. Egypti menee jatkoon varsinaisella peliajalla selvästi useammin kuin kuusi kertaa kymmenestä.

Pelivalintamme:

Egypti @1.56

Fastbet - Lue arvostelu

1.56

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.56

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.56

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.55

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.55

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan