Olympiajalkapallo: Egypti U23 - Espanja U23

Julkaistu: 19.07.2021 23:16

Olympiajalkapallo: Egypti U23 - Espanja U23
Olympiajalkapallo | Egypti U23 - Espanja U23 | 10:30 | 22.07.2021
La Rojalla on vain ja ainoastaan yksi tavoite näissä Tokiossa ja se on olympikulta! Egyptiläisillä ei pitäisi olla yhtään mitään mahdollisuuksia espanjalaisia vastaan! Kisojen avausottelun luonne huomioiden lähdetään maltillisella tasoituksella ja panostetaan suhteessa enemmän. Päivän pankki on tässä!
Tokion olympialaisten jalkapallon C-lohkon avauskierroksella Egypti U23 ja Espanja U23 kohtaavat toisensa Sapporo Domella torstaina kello 10:30.

Egypti U23 ei saanut helmeään kisoihin


Shawky Ghariebin luotsaama Egypti U23-joukkue koostuu peräti 21/22 (95%) kotimaansa liigoissa pelaavista pelaajista, joten se joutuu antamaan todella paljon tasoitusta vahvemmilla rostereilla näissä kekkereissä mukana oleville maille. Kun otetaan huomioon, että olympiajalkapallossa saa mukana pelata kolme yli-ikäistä veijaria muun rosterin koostuessa yksinomaan maksimissaan 23-vuotiaista futisniiloista, oli Faaraoilla pokkaa kysyä Liverpoolilta jopa Mo Salahia mukaan turnaukseen. Ymmärrettävästi Poolissa evättiin yhtä kohteliaasti tuo pyyntö kauden juuri kohtapuoliin pyörähtäessä käyntiin. Samasta syystä Ghariebille jäi luu kouraan myös Arsenalin Mohamed Elnenyn sekä Galatasarayn Mostafa Mohamedin kanssa.

Egyptin olympiafutisjoukkueen yksinäinen tähtipelaaja on Saudi Arabiassa rahaa kuin roskaa tienaava 30-vuotias Ahmed Hegazi, joka aiemmin farssi myös Englannissa West Bromwichin paidassa. Nykyisin kotimaassaan jälleen nahkakuulaa potkiva Ramadan Sobhi on käynyt myös kääntymässä Brittein saarilla Stokessa ja Huddersfieldissa.

Egyptiä ei tosin pidä automaattisesti vähätellä näissä kekkereissä, sillä joukkueen runko on sama, mikä korjasi AFCON-turnauksen pytyn vuonna 2019.

Egypti U23:n mahdollinen avausrosteri: El Shenawy; El Eraki, Hegazi, Ramadan, Fouad; Tawfik, Hamdi, Maher; Sobhi, Mohsen, Mansi.
Espanja U23 ehdottomia ennakkosuosikkeja!


Luis de la Fuenten luotsaama Espanja U23 kuuluu yhdeksi ja kenties jopa suoraan sanottuna Tokion olympiaturnauksen suurimmaksi ennakkosuosikiksi viemään olympiakultaa. Tämä La Rojan joukkue oli pitkälti sama rosteri, mikä ylsi vasta kuukausi takaperin päättyneissä EM-kisoissa aina välieriin saakka, kunnes sai vastaansa lopulta EM-skabat voittaneen Azzurrin ja laulukuoro kutsui pilkkukisan jälkeen!

Barcelonan Pedri tulee olemaan ehdottomasti ylsi näiden kisojen tähtipelaajista. Kun Pedrin vanavedessä EM-kisojen pettymystä La Rojasta ovat Tokion olympialaisissa kirkastamassa Eric Garcian, Dani Olmon, Mikel Oyarzabalin, Unai Simonin ja Pau Torresin kaltaisia nimiä voiko espanjalaisilta odottaa näistä kisoista mitään muuta kuin menestystä? Eikä siinä vielä kaikki. Jos edellämainittu kuusikko potee jo kisaväsymystä joutuessaan kuukausi EM-kisojen jälkeen pelaamaan taas uutta superturnausta, niin löytyypä La Rojan rosterista vielä sokerina pohjalta Real Madridin Marco Asensio, jota ei edes nähty EM-kekkereissä! Asensiolla, jos kellä siis luulisi nimenomaan virtaa riittävän kuin pienellä oravalla!

Espanja U23:n mahdollinen avausrosteri: Simon; Oscar, Torres, Garcia, Cucurella; Marino, Pedri, Ceballos; Olmo, Mir, Asensio.La Roja ei anna Faaraoille mitään mahdollisuuksia!


Pitemmittä puheitta Espanja U23:a kannattaa tässä kohteessa painaa sellaisella tasoituksella kuin vain rohkeus riittää!

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

3W-handicap: Espanja U23 (-1) @1.65

iBet - Lue arvostelu

1.65

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.65

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.65

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
SportNation - Lue arvostelu

1.63

Sportnation - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.63

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.63

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.63

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.59

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.59

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.58

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä