EHT Tour: Ruotsi - Suomi

EHT Tour | Ruotsi - Suomi | 13:00 | 01.05.2022
Kohde sulkeutuu: 01.05.2022 13:00
Tre kronorin esitys eilen tsekkejä vastaan ei todellakaan lupaa sille hyvää ennustetta viimeisen turnauspäivän otteluun Leijonia vastaan Czech Hockey Gamesissa, Ostravassa! Vajaassa vuorokaudessa edellisen pelin päättymisen jälkeen ei kurssia käännetä matalapaineesta nousujohteiseen peliesitykseen. Leijonat varmistaa voitollaan samalla turnauksen voiton.
EHT Tourilla kohtaavat Czech Hockey Gamesissa Ruotsi ja Suomi toisensa Ostravar Arenalla vappuna kello 13:00.

Tre kronor romahti perusteellisesti tsekkejä vastaan - inhimillinen syykin apaattisuuteen taustalla julki


Ruotsalaiset saivat eilen kunnon selkäsaunan Kari Jalosen luotsaamilta tsekeiltä, kun turnausisännät kurittivat Tre kronoria kokonaista 9-3 kunnon maalikarnevaaleissa Ostravassa vapunaattona.

Ennen turnausta ruotsalaisten pääkoutsi Johan Garpenlöv ilmoitti jäävänsä mieluummin perheensä pariin ja jättävänsä turnauksen väliin Kjell-isänsä sairastuttua vakavasti. Valmennusvastuun Tshekin Czech Hockey Gamesissa ottivat apuvalmentajat Markus Åkerblom ja Marcus Ragnarsson.

Tshekki pelin jälkeen tuli suru-uutinen, että Garpenlövin isä oli menehtynyt ja tieto selittikin sitten paljolti ruotsalaisten totaalisen romahtamisen Tshekki-pelissä.

Peräti 14 kenttäpelaajaa tsekeistä ylsi tehopisteille. Pisterohmu oli Tshekin kolmossentteri, Kometa Brnon Petr Holik, joka iski kaksi maalia tehtaillen kaikkiaan neljä tehopistettä. Ketjun laitureista Oskarshamnin Hynek Zohorna teki maalin ja ahmi yhteensä kolme tehopistettä. Ketjun kolmoslenkki Litvinovin Patrik Zdrahal joutui tyytymään yhteen maalisyöttöön.

Kokonaisuutena Tshekki pelasi yleisilmeeltään todella raikasta ja tyylikästä hyökkäyspeliä ja Jalosen mukaantulo Tshekin puikkoihin on tehnyt selvästi iskukykyä joukkueeseen ja pelaajat nauttivat taas tekemisestä. Tsekit jopa hymyilivät vaihtoaitiossa, mikä on varsin poikkeuksellista. Henki joukkueessa on todella hyvä ja se on Jalosen ja valmennusjohdon syytä!

Ruotsin osumat tsekkejä vastaan tekivät Leksandin Oskar Lang, Växjön Joel Kellman sekä Oskarshamnin Fredrik Olofsson. Kaikkiaan Ruotsin joukkue ei ole ollut tässä turnauksessa lainkaan oma itsensä. Se kaatoi vaivoin Itävallan 1-0 avauspelissään Skellefteån Linus Karlssonin ylivoimaosumalla päätöserässä.
Leijonat kaatoi Itävallan - vienyt kaikki kuusi harjoituspeliään olympialaisten jälkeen!


Itävalta ei pysynyt lainkaan Leijonien vauhdissa vapunaattona, kunnes meikäläiset antoivat sille siimaa kolmen maalin johdossa ja eroa oli silloin enää yksi maali. Lopulta Leijonat kaatoi Alppimaan 4-2 (2-0, 1-2, 1-0). Suomi on vienyt kaikki kuusi harjoituspeliään olympiakullan jälkeen!

Jalonen kierrätti pelaajia rosterissaan, kuten mestarikoutsilla on ollut EHT-peleissä tapana. Itävaltaa vastaan molemmista Leijonien kärkiketjuista puuttui todennäköisesti MM-kisoihin matkaavat pelaajat Teemu Hartikainen sekä kolmen kullan kerhoon ensimmäisenä suomalaisena mielivä Valtteri Filppula. Kaksikkoa tuurasivat Itävalta-pelissä Miro Aaltonen ja Ville Petman. Maalissa Frans Tuohimaa korvasi Juho Olkinuoran.

Kaikissa pelaamissaan harjoituspeleissä mainioita ja tehokkaita otteitaan esittänyt Jere Innala iski Itävallan verkkoon kaksi lättyä. Vahvan KHL-kauden pelannut Niko Ojamäki joutui olympialaisissa vilttiketjuun, mutta tehot eivät ole kadonneet laiturilta mihinkään. Itävaltaa vastaan syntyi yksi osuma. Jere Sallisen ja Petrus Palmun rinnalla pelannut Harri Pesonen taiteli myös yhden maalin.
Leijonat jatkaa voittoputkeaan ja nappaa voitollaan Tre krorista turnausvoiton


Tre kronorin päävalmentajan isän menehtyminen on koko maajoukkueen yhteinen suruprosessi eikä voi olla vaikuttamatta ruotsalaisten otteisiin näin lyhyessä ajassa pelattavien ottelujen lomassa. Kun Tshekki-pelin päättymisestä Suomi-pelin alkuun on aikaa reilusti alle vuorokauden ei ole mitään mahdollisuutta ajatuksien nollaamisiin halusi tai ei. Leijonat kaataa Tre kronorin ja vie Tshekin kotiturnauksen nimiinsä!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

1X2: Suomi @2.23

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.17

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.05

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.05

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä