MM-karsinta: El Salvador - Meksiko

MM-karsinta: El Salvador - Meksiko
MM-karsinta | El Salvador - Meksiko | 14.10.2021. 05.05
Kohde sulkeutuu: 14.10.2021 05:05
Kauniissa El Salvadorin maisemissa käydään puolentoista tunnin mittainen puolustustaistelu Meksikon saapuessa mittaamaan kotijoukkueen kunnon. Joukkueet kohtaavat toisensa Keski-Amerikan MM-karsinta lohkossa, jota meksikolaiset odotetusti johtavat. Toinen on ääni kellossa El Salvadorin leirissä, sillä pisteitä on kasassa vasta viisi ja joukkue löytyy sarjataulukon sijalta kuusi. Helpotusta tilanteeseen on ei ole luvassa ainakaan tämän ottelun jälkeen, sillä materiaaliltaan ylivoimainen Meksiko vie pistepotin mennessään.
El Salvador-Meksiko 0-5


Ei. Tuo tuskin on tämän ottelun lopputulos. Lukemalla on kuitenkin se vinha perä, että meksikolaiset ovat vieneet nimiinsä viisi edellistä kohtaamista. El Salvador ei myöskään ole selviytynyt MM-kisoihin sitten vuoden 1982. Meksikolle taas ensi vuoden kisoista taitaa tulla kahdeksas peräkkäinen. Kahdella maalittomalla tasapelillä karsintansa Yhdysvaltoja ja Hondurasia vastaan aloittaneet el salvadorilaiset hävisivät sen jälkeen vieraissa Kanadalle 0-3. Ainoa voitto tuli raavittua kotiottelussa Panamaa vastaan 1-0. Tuolle ei jatkumoa ollut luvassa, sillä viimeisin koitos olikin jo sitten liikaa Costa Rican niistäessä pisteet luvuin 2-1.

Keskikenttämies Narciso Orellana ei ota osaa otteluun nähtyään tuomarin kädessä punaista Costa Ricaa vastaan. Muutoinkin hieman heikohkon miehistön kanssa kamppaileva valmentaja Hugo Perez joutuu selviytymään lähinnä kotimaan ja naapurimaiden sarjoissa palloa potkivien pelaajien kanssa. Taso ei päätä huimaa ja vastustajalla on kuitenkin käytössään kokoonpano, josta varmuudella lähes jokainen vaihtomies mahtuisi El Salvadorin aloitus kentälliseen.

Pikajuna Meksikon, matkaa jatkamassa on


Matkansa arvokisoihin Meksiko aloitti kaatamalla Jamaikan 2-1 ja Costa Rican 0-1. Pisteet tasattiin sen jälkeen pariin otteeseen, kun vastassa olivat Panama ja Kanada. Kumpainenkin yhteenotto päättyi veljellisiin 1-1 lukemiin. Tuon jälkeen lapioitiin hiiliä pannuhuoneeseen jyräten Honduras tylysti 3-0. Meksikolaiset lähtevätkin varmasti luottavaisin mielin vierailulle El Salvadoriin, sillä edellinen vierailu Estadio Cuscatlánilla päättyi voitokkaasti 1-3. Tuolloinkin oli kyseessä karsinnat kisoista kaikkein suurimpaan.

Meksikolla on laittaa kentälle lähestulkoon puolen joukkueen verran Euroopan isoissa sarjoissa pelaavia, vieläpä tärkeän roolin joukkueissaan omaavia pelaajia. Fc Porton Jesus Corona, Wolvesin Raul Jimenez ja Napolin hymypoika Hirving Lozano tulevat taatusti pitämään kotijoukkueen alakertaa kiireisenä. Ainoastaan Betiksen nuori hyökkääjä Diego Lainez tuskin ottaa osaa tähän näytelmään ollessaan vielä toipilaana.Meksikoa ei vielä ole näissä karsinnoissa pysäytetty, eikä taideta pysäyttää tälläkään kertaa. Suoran voiton kerroin on liian pieni pelattavaksi, siispä tasoitusvedolla saadaan kelpo kerrointa kohteeseen. Onhan sentään selvä asia, että Meksiko ottaa kahden maalin voiton tästä kamppailusta useammin kuin kerran kahdesta.

Pikajuna Meksikon
Halki kiitää, yö jo on
.

Pelivalintamme:

Meksiko -1.5 @2.25

Coolbet - Lue arvostelu

2.25

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.23

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.2

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.15

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.14

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

2.08

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.08

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.08

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan