LaLiga 2 : Elche - Cadiz

Julkaistu: 30.06.2020 15:27


LaLiga 2 : Elche - Cadiz
LaLiga 2 | Elche - Cadiz | 22:45
Eaglebet Eaglebet
Segunda Divisionin myöhäisillassa tarjolla tasokas ottelu, kun kärkipään porukat, Elche ja Cadiz kohtaavat klo 22:45 alkaen.

Sarjatilanne - kierros 37


Elchen kausi on edennyt oikein hienosti. Viimekaudella keskikastiin sijalle 11 sijoittuneet punavihreät ovat tuoneet itärannikolla sijaitsevaan kaupunkiin toiveita pääsarjafutiksesta. Kasassa on 36 ottelusta 51 pistettä, ja tilanne on hyvä, kun hallussa on viimeinen pudotuspelipaikka. Elchen otteluista tuloksena ovat olleet 13 voittoa, 12 tasapeliä ja 11 tappiota, joka on oikein mukiinmenevä saldo. Maalinteko on onnistunut oikein mukavasti, kun verkkoa on rankaistu 45 kertaa, joista hyvää kautta pelaava Fidel Fidel on iskenyt parhaana 8. Myös oman pään varjelu on ollut laadukasta, eihän Elchen verkkoon ole osuttu kuin 38 kertaa.

Cadizilla on aihetta iloon. Viime kaudella pelit menivät hyvin, mutta joukkue jäi niukasti pudotuspelien ulkopuolelle. Tällä kaudella on kuitenkin ollut eri meininki, eikä Keltainen sukellusvene ole jättänyt mitään epäselväksi. Joukkue on koko sarjan kärjessä, kun 36 ottelua on tuonut pottiin komeat 62 pistettä. Vieraat ovat ottaneet hienot 17 voittoa, 11 kertaa on päädytty pistejakoon ja 8 kertaa kentältä on lähdetty häviäjänä. Maalinteko on pelannut hyvin, kun Alexin johtama hyökkäys on iskenyt 46 osumaa, ja sen lisäksi puolustus on toiminut, päästettyjen lukeman ollessa vain 35.

Loppukauden tavoitteet ja odotukset


Elchellä loppukaudelle on selkeä tavoite. Pudotuspelipaikka on hallussa, ja se halutaan aivan ehdottomasti pitää loppuun asti. Edessä on vielä kuusi kierrosta, ja takana onjono haastajia, kun Alcorcon on tasapisteissä seitsemäntenä, ja yhteensä kolmen pisteen sisältä löytyy seitsemän joukkuetta. Elchen onneksi Cadizin jälkeen otteluohjelma ei ole järin hankala, kun vastassa on mm. Racing Santander ja Real Oviedo putoamisviivan alta. Cadizille kelpaa enään vain paras. Vieraat ovat olleet kauden paras joukkue, ja mestaruuspaikalle halutaan taatusti pysyä aivan loppuun asti. Pelattavaa on runsaasti, kun toisnea oleva Zaragoza on vain pisteen päässä, ja voihan joukkue vielä menettää heikolla pelillä suoran nousupaikankin, kun Huesca on neljän, ja Almeria viiden pisteen päässä.


Molemmat maalaavat ja kerroin on loistava


Tähän otteluun lähdetään pelaamaan molempien maaleja. Vastakkain ovat porukat, joilla ei ole varaa pistemenetyksiin, sillä nälkäisiä haastajia on aivan iholla kiinni. Joukkueet ovat tällä kaudella osoittaneet että maalinteko toimii, ja niin se on toiminut molemmilla myös tauolta palatessa. Puolustuspeli on kuitenkin ollut molemmilla kyseenalaista viimeaikoina, kun Elche on päästänyt maalin tauon jälkeen 4/5 ottelussaan, ja tuloksena vain yksi voitto. Cadizilla alla on voitto, kolme tasuria ja tappio, ja joukkueen puolustus on puhkaistu jokaisessa tauonjälkeisessä matsissa. Luottoa ei kyllä löydy kummankaan oman pään tekemiseen tällä hetkellä, mutta maalintekoon on kummankin joukkueen lähdettävä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.2

Bethard - Lue arvostelu

2.2

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.2

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.2

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.16

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.13

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi