Haastajat Heilbronn: Elias Ymer - Hugo Dellien

Julkaistu: 16.05.2019 09:38


Haastajat Heilbronn: Elias Ymer - Hugo Dellien
Haastajat Heilbronn | Elias Ymer - Hugo Dellien | 12:30
Unibet Unibet
Saksan Heilbronnissa pelattavassa Haastajat turnauksessa iskevät vastakkain Elias Ymer sekä Hugo Dellien.

Ymerin veljeksiä pelaa Haastajat tasolla kaksin kappalein ja Elias on veljistä vanhempi. Elias on pelannut hyvin tasaisen kauden alustasta riippumatta ja massakentillä tällä kaudella otteluita on kertynyt 19 ja voittoprosentti otteluista on 52%. Pikkuveli Mikael Ymer on viihtynyt massakentällä sen sijaan huomattavasti paremmin. Eliakselle ei ole turnausvoittoja tälle kaudelle kertynyt, mutta parhaat yksittäiset ottelut ovat Monte Carlon karsinnoista, Ymerin voittaessa Miomir Kecmanovicin kahdessa erässä (6-1,6-3) sekä Aix en Provencessa erin 2-1 (7-6,4-6,6-3) koetusta tappiosta huolimatta nuorukaisen otteet olivat vakuuttavia Pablo Cuevasia vastaan. Samassa turnauksessa Ymer kukisti Stefano Travaglian kahdessa erässä 2-0 (7-5,6-4), joten Ranskassa pelattua Haastajat turnaus lienee nuoren ruotsalaisen tämän kauden paras massakentällä.

Dellien sen sijaan on bolivialainen, 100% massakenttäprofiilin pelaaja, joka on tälle kaudelle pelannut massalla 33 ottelua, voittoprosentilla 67%. Viime kaudella Haastajat tasolla kertyi massakentällä Dellienille 69 ottelua, voittoprosentilla 73%, joten todella laadukkaasta massapelaajasta on kyse. Alkukaudella helmikuussa pelatussa ATP Rio de Janereiron turnauksessa Dellien putosi puolivälierissä Aljaz Bedenelle erin 1-2 (6-4,2-6,3-6), mutta onnitui pudottamaan turnauksesta mm. Carlos Berloqin, Guido Andreozzin sekä Roberto Carbellas Baenan. Maaliskuussa Dellien nappasi vyölleen Santiagon Haastajat turnauksenvoiton nimiinsä. Lisäksi toukokuu on ollut hyvä: Madrid Openissa Dellien kukisti Leonardo Mayerin, Guido Andreozzin sekä Gilles Simonin, joten hyviä päänahkoja on bolivialaiselle kertynyt.

Itse näen Hugo Dellienin Elias Ymeriä laadukkaammaksi massakentän pelaajaksi ja omissa papereissa Dellien on selkeä suosikki. Näin ollen hyödynnän Dellienin voitolle tarjotun kertoimen @ 2.11 ilomielin. Panostuksen tein myös kohteeseen Dellien 2-0 @ 3.25

Pelivalintamme:

Dellien @3.25

Coolbet - Lue arvostelu

3.25

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.20

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.20

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.20

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.20

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan