Wimbledon: Elina Svitolina - Simona Halep

Julkaistu: 11.07.2019 09:33


Wimbledon: Elina Svitolina - Simona Halep
Wimbledon | Elina Svitolina - Simona Halep | 15:00
Tenniksen Wimbledonin naisten turnauksessa on päästy jo välierävaiheeseen. Toisessa ottelussa kohtaavat Serena Williams sekä Barbora Strycova ja ensimmäisessä Elina Svitolina sekä Simona Halep.

Svitolina ja Halep ovat kohdanneet vuoden 2013 jälkeen ammattitourilla seitsemän kertaa, joista Halep on voittanut kolme ja Svitolina neljä kamppailua. Kertaakaan ei kuitenkaan ole kohdattu nurmella, joten ottelu on naisten ensimmäinen keskinäinen mittelö sekä Wimbledonissa että samalla myös ensimmäinen ylipäätään nurmialustalla.

Kumpikaan naisista ei ole koskaan edennyt Wimbledonin finaaliin, eikä Svitolina ole itse asiassa edennyt koskaan minkään Grand Slamin finaaliin. Ukrainalaisen parhaat Grand Slam -saavutukset ovat neljä puolivälieräpaikkaa Ranskan ja Australian avoimista, kun taas paras Wimbledonin sijoitus on neljännelle kierrokselle pääsy vuodelta 2017.

Menestyneempi Halep on pelannut tätä kautta ennen parhaiten Wimbledonissa kesällä 2014, jolloin hän eteni aina puolivälieriin. Grand Slam -finaaliin Halep on edennyt urallaan kolme kertaa; kahdesti Ranskan avoimissa ja kerran Australiassa. Ainoa mestaruus on vuoden 2018 Ranskan avoimista.

Paineet ottelussa ovat siis valtavat, mikä tulee vaikuttamaan selkeästi peliin. Sen lisäksi, että päivän kunnon pitää olla kohdillaan, myös henkistä kapasiteettiä ja kilpailuluonnetta mitataan nyt paljon. Halep on perustasoltaan niukasti parempi, mutta näin suureen matsiin lähtökohdat ovat hyvinkin tasaiset. Halep on vain niukka suosikki.

Tähän nähden Svitolinan kertoimia tulee hieman ihmetellä, kun taas Halepin kertsit ovat painuneet aivan pohjiin. Ukrainalaisen korkeita voittokertoimia voi kokeilla peleihin.

Lunasta 10€ riskitön liveveto Wimbledoniin!


Panosta vain 5€ Wimbledonin kaksinpeliin Betssonilla ja saat 10€ riskittömän livevedon! Jos vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan Betssonille osallistumaan kampanjaan.
betsson: siirry lunastamaan 10€ riskitön liveveto wimbledoniin >>

Pelivalintamme:

Voittaja: Elina Svitolina @2.95

Unibet - Lue arvostelu

2.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.95

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.95

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.95

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.95

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan