CS:GO: JANO - ECLOT

Elisa Invitational Fall Contenders | JANO - ECLOT | 12:00
Kohde sulkeutuu: 05.09.2022 12:00
Elisa Invitational -pelien contenders-vaiheessa eletään ratkaisun hetkiä, sillä maanantaina 5. syyskuuta on aika selvittää seuraavat putoajat. Kello 12 alkavassa kohtalonottelussa suomalainen JANO kohtaa tšekkitiimi ECLOTin. Ottelu pelataan bo3-periaatteella.JANOn HLTV-ranking on 91. Joukkue aloitti yhteisen taipaleensa elokuun Assembly-tapahtumassa, jossa se päihitti suomalaisjoukkueet Conquerin, HAVUn ja KOVAn, mutta joutui finaalissa taipumaan Into the Breachille. Seuraava etappi olikin Elisan Contenders-pelit, jotka JANO avasi toisella 2–0-voitolla KOVAsta lyhyen ajan sisään. Seuraavana vastaan asettui EYEBALLERS, jota vastaan käyty suomalaisten karttavalinta Dust2 oli murheellinen näytös: kartan lopputulos oli peräti 3–16. Ancientissa JANO johti 14–13 ja sai pommin maahan 4 vastaan 4 -tilanteessa, mutta niin vain käry kävi ja tie vei lopulta jatkoajalle, jonka vastustaja voitti selvästi. Kolmannen ottelun vastustaja oli SKADE X, jota vastaan hävittiin Nuke, mutta voitettiin Overpass. Ancient koitui jälleen kohtaloksi, sillä vastustaja oli siellä parempi lukemin 16–5. Teemana on jossakin määrin ollut, että tiukan paikan tullen kierroksia ei aivan olla pystytty viemään loppuun asti. Jatkoonpääsyn kannalta tämä ei tietenkään näytä hyvältä.

Vastustaja ECLOT puolestaan on rankingissa 70. sijalla. Sen Contenders-saldo on sama 1–2 kuin JANOlla: voitto SKADE X:stä, ja tappiot EC Kyiville sekä Hotspursille. Tšekkitiimi on viime aikoina pelannut ahkerasti, sillä se on osallistunut myös CCT Central Europe Series -peleihin. Nämä pelit ovat menneet varsin mallikkaasti, sillä group play -vaihe selvitettiin kolmella 2–0-voitolla SC:stä, Illuminarista ja Trickedistä. Pudotuspelien avauskierroksella joukkue päihitti uudistuneen Copenhagen Flamesin, mutta tie katkesi lopulta puolivälierissä Falconsia vastaan. Ottelussa merkillepantavaa oli, että vaikka Mirage meni aivan vihkoon, onnistui ECLOT Overpassissa katkaisemaan sekä oman pitkän tappioputkensa että vastustajan voittoputken tässä kartassa. Joukkueen aivan viimeisen kilpailuottelu on sunnuntailta, jolloin bo1-ottelu Miragessa päättyi vastustaja TITANSin 16–12-voittoon.

Onko JANO ulkona?


JANO on lyhyen taipaleensa bannannut ensimmäisenä Vertigoa, joten sitä ei ainakaan maanantaina nähdä. Samalla varmuudella ECLOT bannaa Nuken. Tämä on JANOn kannalta suuri harmi, sillä Nuke olisi ollut suomalaistiimin suosikkivalinta Miragen ohella. Siksi suomalaisten katse varmasti kiinnittyykin Mirreen, jossa vastustajalla on takana pari tappiota. Mirage alkaa näyttää entistäkin todennäköisemmältä, sillä se on myös ECLOTin yleisin ykkösvalinta. Toinen potentiaalinen pelikartta on Inferno, jonka valitsemista ECLOT on harrastanut. Villinä korttina voitaisiin mainita Dust2, mikäli JANO haluaa viimekertaisen nöyryytyksen jälkeen lähteä kokeilemaan siipiä siellä.

Ottelun ennakkosuosikkina on pidettävä ECLOTia. JANO on pystynyt voittamaan muita Suomi-tiimejä, joilla ei tällä hetkellä näytä olevan vahvin mahdollinen vaihe menossa. Ulkomaisen joukkueen voittaminen tällaisissa karkeloissa antaa vielä odottaa itseään, eivätkä viime otteluiden otteet puolla sellaisen tulemista tälläkään kertaa. ECLOTilla on ehdottomasti kovempia näyttöjä viime ajoilta, ja joukkueella muutoinkin on paljon enemmän yhteistä pelikokemusta. Tarjolla oleva karttavalikoimakin kallistuu heidän edukseen. Tšekkijoukkueen peli rankingin näillä tienoilla olevia joukkueita vastaan on ollut voitokasta, joten pelaamalla omalla hyvällä tasolla maanantaina pitäisi voitto irrota.

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: ECLOT @1.76

Osuma
Neo.bet - Lue arvostelu

1.76

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Play - Lue arvostelu

1.75

Mr Play - uudelle sivustolle 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.75

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi