CS:GO: SKADE X - JANO

Elisa Invitational Fall Contenders | SKADE X - JANO | 15:00
Kohde sulkeutuu: 31.08.2022 15:00
Elisa Invitational Fall Contenders -peleissä yhden voiton ja yhden tappion joukkueiden on aika kohdata toisensa. Keskiviikkona kello 15 alkavassa bo3-ottelussa norjalaistiimi SKADE X kohtaa suomalaisjoukkue JANOn. Kyseessä ei vielä ole kohtalonottelu, mutta voittaja pääsisi jo yhden voiton päähän jatkopaikasta.SKADE X on varsin tuore joukkue, joka löytyy HLTV-rankingista sijalta 139. Joukkueen kaksi aiempaa Contenders-peliä ovat nykykokoonpanon ensimmäiset kilpaottelut yhdessä. Miehistö koostuu pääasiassa vanhoista 777- ja PROSPECTS-pelaajista, joten kunnon pelimiehistä on kuitenkin kyse. Ensimmäisessä Contenders-ottelussaan ECLOTia vastaan norjalaistiimi rökitti vastustajansa Overpassissa, mutta Dust2:ssa ja Miragessa vastustaja oli hieman parempi. Toisessa ottelussa yodagusta vastaan SKADE vei Miragen, hävisi Overpassin ja otti ratkaisevan voiton Ancientista pienellä erolla. Joukkue on siis tähän mennessä pelannut odotusten mukaisesti siinä mielessä, että ECLOT oli odotettu voittaja, kun taas jälkimmäisestä pelistä pitikin kairata voitto.

JANO puolestaan on nipin napin sadan sisäpuolella sijalla 91. Tämäkin joukkue on pelannut yhdessä vasta vähän aikaa, nimittäin elokuun alusta alkaen. Joukkueen nimekkäin pelaaja on Aleksi "allu" Jalli, jolla on omalta uraltaan kokemusta melkeinpä maailman absoluuttiselta huipulta. Joukkueen yhteinen alku ei missään nimessä ole ollut heikko, sillä elokuun aikana on irronnut voitto pahimmista suomalaisvastustajista: Conquerista, HAVUsta ja peräti kahteen otteeseen KOVAsta. Ensimmäinen todellinen tasonmittaus nähtiin Assembly-tapahtumassa Into the Breachia vastaan, kun JANO onnistui nipistämään voiton Miragesta, mutta hävisi Nuken ja Infernon. Contenders-avauksessa JANO kohtasi hieman alakuloisen KOVAn, josta irtosi voitto niin Nukessa kuin Miragessakin. Seuranneessa EYEBALLERS-kohtaamisessa oma karttavalinta Dust2 oli yksipuolinen näytös, sillä sieltä jäi kotiinviemisiksi 3–16-tappio. Vastustajan valitsema Ancient oli tiukka ja 14–13-tilanteessa JANO oli jo menossa kohti karttapalloa lyötyään lantun kiinni A-saitilla 4 vastaan 4 -tilanteessa, mutta niin vain suomalaistiimi kärähti ja peli meni lopulta jatkoajalle, jonka vastustaja voitti selvästi.

Kestääkö kantti?


Paljoakaan dataa ei norjalaisten nykyisistä karttamieltymyksistä ole, mutta kahdessa aiemmassa pelissään he ovat bannanneet ensimmäisenä Vertigon ja Infernon. JANO melkeinpä varmasti bannaa Vertigon, joten siellä ei varmastikaan keskiviikkona pelata. SKADE X on sen sijaan molemmissa peleissään valinnut Overpassin, joten se ainakin norjalaistiimille maistuisi. JANOlla on valinnoissaan ollut hajontaa, mutta Mirage ja Nuke ainakin ovat mieluisia karttoja. Dust2:n suomalaiset ovat myös valinneet, mutta taannoisen selkäsaunan jälkeen jää nähtäväksi, onko sinne haluja mennä vapaaehtoisesti.

JANOlla pitäisi olla kokeneempi ja laadukkaampi pelaajamateriaali, jolla voitto kaiken järjen mukaan ottelusta irtoaa. Jos JANO on ollut pelipäällä, on se kyennyt haastamaan kovempiakin joukkueita. Pari SKADEn pelaajaa on viime aikoina pelannut lähinnä akatemialiigaa, joten suomalaisten pitäisi nyt kokemuksensa turvin näyttää, kumpi on isäntä ja kumpi on oppipoika. Paljon riippuu tietenkin siitä, kestääkö kantti ratkaisuhetkillä ja pystytäänkö karttavoitto viemään loppuun asti. JANOlla ei toki aivan putkeen ole viime peleissä mennyt, mutta vaikka yksi karttavoitto lipsahtaisikin Norjaan, pitäisi suomalaistiimin olla pidemmällä aikavälillä parempi joukkue.

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja: JANO @1.68

Huti
Fansbet - Lue arvostelu

1.68

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.615

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.57

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.57

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.57

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi