CS:GO: SINNERS - KOVA

Elisa Invitational Spring 2022 | SINNERS - KOVA | 16:00
Kohde sulkeutuu: 14.06.2022 16:00
CS:GO:ssa Elisa Invitational Spring 2022 -turnauksen group play jatkuu tiistaina 14. kesäkuuta. Noin kello 16 alkavassa ottelussa tšekkijoukkue SINNERS kohtaa suomalaisen KOVAn. Koska kummankin joukkueen tähänastinen saldo on yksi voitto ja kaksi tappiota, tulee tiistai-iltapäivän häviäjälle kolme tappiota täyteen ja turnaus sitä myötä loppuu. Voittaja puolestaan saa vielä jatkaa jatkopaikasta taistelua.SINNERSin HLTV-maailmanranking on tällä hetkellä 41. Invitational ei käynnistynyt aivan optimaalisesti, sillä avausottelussa ex-Mad Lionsia vastaan tšekkitiimin valmentaja Tomáš "Tomkeejs" Tomka joutui tuuraamaan yhtä pelaajista. Ottelu päättyi leijonien 2–1-voittoon. Seuraavassa ottelussa 777:ää vastaan Overpass oli tappiollinen, mutta helpot voitot Infernossa ja Nukessa varmistivat turnauksen avausvoiton. Kolmas ottelu puolestaan päättyi 0–2-tappioon Enterpriselle. Joukkueen viimeisin loppuun pelattu merkittävä kansainvälinen turnaus on kesäkuun alussa päättynyt REPUBLEAGUE Closed Qualifier, josta paikka varsinaiseen turnaukseen lunastui loppusijoituksella 5–8. Elisan lisäksi tällä hetkellä on käynnissä ESL Challenger league, jossa SINNERSillä on seuraavaksi edessä pudotuspelien ensimmäinen kierros. Alkulohkossa Entropiq oli liian paha vastustaja, mutta kaksi voittoa ECSTATICista varmistivat jatkopaikan. Aiemmin pelattu 32 joukkueen välinen Pinnacle Cup puolestaan päättyi keskikastin sijoitukseen. Joukkue onnistui voittamaan Wisla Krakowin, mutta GamerLegion, K23 ja SKADE olivat sillä kertaa parempia.

Suomen ykkösjoukkue KOVA puolestaan joutuu tyytymään rankingin 87. sijaan. Pudotusta on tullut hieman, sillä sijoitus on kevään aikana ollut parhaimmillaan kuudenkympin pinnassa. Joukkue otti hienon voiton BIG Academysta, mutta tappiot Apeksille ja Finestille tarkoittavat, että tiistaina pelataan selkä seinää vasten. Elisaa on edeltänyt Elisa Open Finland, jossa KOVA otti odotetun voiton muista suomalaistiimeistä. KOVA osallistui myöskin Pinnacle Cupiin, jossa pelit loppuivat lyhyeen hetki aluksi tulleen Isurus-tappion vuoksi. Paikka Elisa Invitationaliin aukesi Contenders-vaiheen kautta, jossa joukkue nappasi voitot Hellslayersista, Anonymosta ja Astralis Talentista.

KOVA kovassa paikassa


Koska kyseessä on ratkaisuottelu, pelataan se paras kolmesta -periaatteella. Kummallekaan joukkueelle ei maistu Dust2, joten siellä ei ainakaan pelata. KOVA ilman muuta haluaisi pelata suosikkikarttaansa Nukea, jossa sillä on tänä keväänä ollut parhaimmillaan 10 kartan voittoputki. SINNERS on viime aikoina joutunut pelaamaan Nukea omaan tasoonsa nähden vaikeita vastustajia vastaan, joten voittoprosentti ei ole siellä kummoinen. KOVA on joka tapauksessa vahva Nukessa, ja se lieneekin suomalaistiimin paras sauma karttavoittoon. SINNERSin ykkösvalinta puolestaan on Inferno, jossa KOVA ei ole kovinkaan hyvin pärjännyt: viimeisen 10 pelatun kartan joukossa on vain yksi voitto, ja sekin on rankingin 150:n heikommalla puolella olevaa joukkuetta vastaan.

Nuken lisäksi KOVAlla ei oikeastaan ole sellaista karttaa, jossa se olisi vahva voittajakandidaatti tämänkertaista vastustajaa vastaan. Mirage toki voisi potentiaalisesti olla sellainen, mutta sekään ei ole missään nimessä kirkossa kuulutettu. Varsinkaan jos tšekkijoukkue ei päästä KOVAa Nukeen, on ennakkoon arvioiden hankala iltapäiväpuhde tulossa. SINNERS on muutenkin eri kerroksen joukkue: tältä keväältä on monia hienoja päänahkoja ennakkoon vahvemmista joukkueista. SINNERSin iskukyvystä kertoo paljon se, että joukkue on kevään aikana kyennyt voittamaan muun muassa Spiritin, HEETin, Eternal Firen, Sproutin ja Bad News Eaglesin.

Näin ollen KOVA on ennakkoon arvioiden selkeähkö altavastaaja tiistain otteluun. Jos suomalaiset pääsevät itselleen suotuisaan karttaan, voi karttavoitto toki tulla. Pidemmässä juoksussa SINNERS on kuitenkin sen verran vahvempi joukkue, että ellei KOVAlta nähdä todellisia urotekoja, voitto menee Tšekkiin.

Pelivalintamme:

Voittaja: SINNERS @1.65

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.65

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.64

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.6

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi