EM Koripallo: Espanja - Ranska

EM Koripallo | Espanja - Ranska | 21:30 | 18.9.2022
Kohde sulkeutuu: 18.09.2022 21:30
Espanja on pelannut vakuuttavammat pudotuspelit kuin Ranska. Turnauksen alla Ranska rankattiin selvästi paremmaksi.Ranska pääsi helpolla koripallon EM-turnauksen välierässä. Puolalta oli takki tyhjentynyt Slovenia-voittoon, eikä sillä nyt ollut oikein mitään annettavaa välierässä. Ranska peluutti koko joukkuetta tasaisesti, Fournier ja Gobertkin pelasivat kumpikin alle 20 minuuttia, ja silti loppunumerot olivat selvät 95-54.

Espanja on näyttänyt pudotuspeleissä olevansa loppuun asti pelissä mukana. Espanja oli ensimmäisellä kierroksella Liettuaa vastaan 11 pistettä häviöllä, Suomea vastaan 15 pistettä häviöllä ja Saksaa vastaan 10 pistettä häviöllä. Jokaisesta sillasta se nousi, tuli rinnalle ja meni ohi.

Espanja ei ollut turnauksen alla oikein kenenkään papereissa finaaliehdokas. Suuri ansio menestyksestä täytyy antaa Sergio Scariolon valmennustiimille. Joukkue on selvästi heikompi kuin menestyksen huippuvuosina, mutta Scariolo saa ryhmästä parhaan irti. Hernangomezin veljekset ovat ottaneet paljon kantaakseen sitä, mitä Gasolin veljekset hoitivat aikaisemmin. Espanjalaistunut amerikkalainen Lorenzo Brown taas paikkaa Ricky Rubion ja Juan Navarron tonttia. Saksaa vastaan Brown teki 29 pistettä ja antoi kuusi korisyöttöä.

Espanja on loppujen lopuksi ollut pudotuspeleissä parempi kuin Ranska. Se on vaikeuksien kautta ottanut vakuuttavat voitot, kun taas Ranska selvitti Turkin ja Italian lähinnä vastustajan viime minuutin mokailun ansiosta.

Espanjalla on vahva perusta


Espanjan pelissä isossa osassa on jatkuvuus. Joukkueessa on samaa kuin Suomen jääkiekkomaajoukkueessa. Maajoukkueella on oma pelitapa, jota se seuraa, vaikka pelaajat vaihtuvatkin. Italialainen Scariolo on valmentanut joukkuetta kahteen otteeseen, ja nyt on menossa jakso, joka alkoi jo vuonna 2015.

Matchupeissa Espanja ei ainakaan jää jälkeen Ranskaan nähden. Gobert toki on iso hahmo, ja varsinkin puolustuspäässä, mutta kyllä Hernangomezin veljekset pärjäävät Ranskan pitkille miehille.

Espanjan ykköspaikka on kovempi kuin Ranskalla. Brown pelaa erinomaista turnausta, ja sitten toisaalta vaihtopenkin Diaz on erinomainen puolustussuuntaan. Hän on todellinen takiainen, ja tekee Ranskan ykköspaikan pelaajalle ottelun vaikeaksi. Ranskan Albicy ja Heurtel taitaa jäädä tässä kakkoseksi.


Odotettavissa on hyvin tasainen finaali. Ranska on vetomarkkinoilla suosikki, mutta näissä arvioissa taitaa olla vielä mukana turnauksen alla tehty rankkaus ja vetolantit. Espanjan voitosta saa nyt noin 2.35-kertoimia, ja sen voi lapulle laittaa. Ei Ranska missään nimessä ole suurempi suosikki kuin 55 prosentin verran.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Espanja @2.26

TonyBet - Lue arvostelu

2.26

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.23

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.22

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan