EM Koripallo: Puola - Ranska

EM Koripallo | Puola - Ranska | 18:15 | 16.9.2022
Kohde sulkeutuu: 16.09.2022 18:15
Puola teki jättiyllätyksen voittamalla Slovenian. Ranskaa vastaan on hyökkäyksessä selvästi vaikeampaa.Päivän vire ratkaisee. Koripallon EM-kisoissa Puola hävisi alkulohkossa Suomelle 30 pisteellä, ja nyt puolivälierissä se pudotti suuren ennakkosuosikin Slovenian 90-87.
Slovenia-matsin avauspuoliskolla Puola oli erinomainen. Puoliajalla se johti 58-39. Kolmannella neljänneksellä näytti siltä, että Slovenia tulee rinnalle ja menee ohi. Puola teki neljänneksellä vain kuusi pistettä. Viimeisellä pätkällä se sitten sai taas homman kasaan.

Puolan Mateusz Ponitka teki ottelussa historiaa. Hänestä tuli EM-turnaushistorian kolmas pelaaja, joka teki tripla-tuplan. Ponitka sai matsissa kasaan 26 pistettä, 16 levypalloa ja kymmenen korisyöttöä. AJ Slaughter oli joukkueen kakkosmies, hän teki 16 pistettä.

Puola oli varsinkin ottelun alussa selvästi aggressiivisempi, ja kun se vielä upotti heittonsa kovalla prosentilla, niin taukojohto pääsi repsahtamaan. Slovenian ykkösstara Luka Doncic loukkasi selkänsä toisella neljänneksellä. Hän istuskeli pitkään vaihdossa pyyhe olkapäillä, ja puoliajan jälkeen hänelle annettiin piikkiä, että mies saatiin pelikuntoon.
Puola tuplasi Doncicin ottelussa jatkuvasti, silti Dallasin miehen saldoksi tuli 14 pistettä ja 11 levyriä. Puolan aggressiivinen puolustus näkyi siinä, että Doncicille tuli kuusi pallon menetystä.

Ranskan pudotuspelit turnauksessa ovat olleet toisensa uusintoja. Ensin Turkkia vastaan Turkin Cedi Osman missasi viime sekunneilla kaksi vapaaheittoa ja Ranskan Rudy Gobert donkkasi pelin tasoihin 77-77. Jatkoajan Ranska voitti.
Viimeksi Italiaa vastaan oli tyystin sama tilanne. Italian Fontecchio missasi kaksi vaparia viime sekunneilla, ja Ranska Heurtel nosti pelin tasoihin 77-77. Ja jatkoajan vei Ranska.

Totals-puolelta fiksuin betsi


Paperilla Ranska oli selvästi Puolaa parempi joukkue. Rudy Gobert on edelleen yksi maailman parhaista senttereistä ja Evan Fournier on kovan tason pisteentekijä NBA:ssakin. Muutenkin Ranskan joukkueessa on mukana NBA-pelaajia sekä pelaajia Euroopan paremmista joukkueista. Puolan kärki pelaa Euroopan ykkösporukoissa, mutta kärki on kapea.

Ranska pelaa laajemmalla materiaalilla kuin Slovenia. Luka Doncicin loukkaantuminen oli iso tekijä Puolan puolivälierän voitossa. Nyt Puola ei tule tuplaamaan ketään puolustuksessa, ja se antaa yksi vastaan yksi -match uppeihin Ranskalle selvän edun, kun joukkueella on joka parissa parempi pelaaja.

Vaikea nähdä, että Puola pystyisi heti perään pelaamaan samalla intensiteetillä kuin Sloveniaa vastaan. Usein käy niin, että kun selvä altavastaaja ottaa kovan voiton, niin takki tyhjenee. Samaa voisi odottaa Puolalta nyt. Jos Ranska pelaa rutiinitasolla, niin Puolan pitäisi jälleen pelata aivan parasta peliään pysyäkseen mukana.

Vetomarkkina on ottanut Puolan menestyksen viime kierroksella huomioon. Sloveniaa vastaan Puolan voittokerroin oli parhaimmillaan yli kahdeksan, nyt vain noin 4.50. Totals-raja on noin 158, ja siihen voisi raapustaa under-betsin.


Nyt jo lienee aika perinteiselle play offs -korikselle. Ranskan vahvuus on kaikesta huolimatta puolustuksessa, sentteri Gobertkin on kolminkertainen NBA:n paras puolustuspelaaja. Puola taas ei voi voittaa kuin pistämällä pelin painiksi ja sekoittamalla Ranskan pelaamisen. Ranskan kaksi viimeistä matsia oli ennen jatkoaikaa 154 pistettä, ja vastukset olivat selvästi paremmat hyökkäyspäässä kuin Puola.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 158.5 pistettä @2.00

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.93

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan