ATP Köln: Emil Ruusuvuori - Alejandro Davidovich Fokina

Julkaistu: 12.10.2020 21:50


ATP Köln: Emil Ruusuvuori - Alejandro Davidovich Fokina
ATP Köln | Emil Ruusuvuori - Alejandro Davidovich Fokina | 16:30
Comeon! Comeon!

Emil Ruusuvuori (ATP-93) kohtaa Kölnin ATP-turnauksen avausottelussa Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan (ATP-71). Kaksikko on kohtasi viime vuoden Mallorcan Challenger-turnauksen välierissä, jolloin Ruusuvuori oli parempi luvuin 7-5, 6-2.

Ruusuvuori selvitti tiensä hienosti Kölnin turnauksen pääsarjaan kukistamalla karsinnoissa Jason Jungin ja Antoine Hoangin. Suomalainen vei molemmat ottelut suoraan kahdessa erässä.

Löytääkö Ruusuvuori tasaisuutta otteisiinsa?


Ruusuvuoren pelaaminen on takkuillut koronatauon jälkeen ja tämä vuosi menee vielä oppirahoja maksellessa. Ruusuvuori oli vaikeuksissa Ranskan avoimissa, kun ottelu pelattiin todella vaikeissa olosuhteissa. Lisäksi massa ei ole paras alusta Ruusuvuorelle. Kölnissä Ruusuvuori pääsee takaisin lempialustalleen eli kovalle alustalle. Onhan Ruusuvuori kovien ja nopeiden halliolojen kasvatti.

Ruusuvuori on Davidovich Fokinan kanssa samaa ikäluokkaa, joten kaksikko tuntee toisensa hyvin jo junioriajoilta. Molempien urakaari on myös suhteellisen samanalainen. Takana todella menestyksekäs junioriura ja breikkaaminen Challenger-tasolla viime vuonna.

Espanjalaisen itseluottamus on varmasti kunnossa sillä peli on lähtenyt kulkemaan tauon jälkeen. US Openissa tuli uran paras saavutus Grand Slam -tasolla, kun mies selvitti tiensä 4. kierrokselle. Davidovich Fokina kaatoi turnauksessa Dennis Novakin, Hubert Hurkaczin ja Cameron Norrien ennen kuin hävisi Alexander Zvereville suoraan 3-0. Myös Rooman Masters-turnauksessa mies esitti hyviä otteita, kun espanjalainen onnistui kaatamaan Juan Ignacio Londeron, Yuichi Sugitan ja Corentin Moutetin.

Espanjalaisen pelityyli on todella agressiivinen ja yllätyksellinen. Davidovich Fokinalla on todella hyvät stopparit, jotka toki purevat paremmin massalla. Espanjalainen pystyy lyömään hyviä painavia peruslyöntejä molemmilta puolilta. Espanjalainen heikkoutena voidaan pitää kärsivällisyyden puutetta. Tosin siihenkin on tullut hieman enemmän malttia, kun ATP-kiertue palasi takaisin koronatauolta. Agressiivinen pelityyli nostaa usein myös helppojen virheiden määrää, jos peli ei lähde heti kulkemaan.Peli-idea


Ruusuvuori lähtee suurena suosikkina tulevaan otteluun, koska nopea hallikenttä sopii paremmin suomalaiselle. Ruusuvuorella on myös parempi syöttö, kun se kulkee. Ruusuvuoren kakkosyöttö on ajoittain hieman liian lepsu ja siinä onkin paikka, johon Davidovich Fokina voi mahdollisesti iskeä.

Syöttö onkin todella tärkeässä tulevassa ottelussa, koska kovilla kentillä hyvä syöttö ja pari seuraavaa lyöntiä ovat avainasemassa. Ruusuvuori on siinä parhaimillaan erittäin hyvä, etenkin kun itseluottamus on kunnossa.

Ruusuvuori pelaamista on leimannut ailahtelevaisuus tänä vuonna ja ATP-tasolla marginaalit ovat todella pienet. Davidovich Fokina on hyvässä vireessä, eikä Ruusuvuoren kuuluisi olla mielestäni ihan näin suuri suosikki, vaikka pelataankin suomalaisen suosikkialustalla.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

Alejandro Davidovich Fokina @3.5

888sport - Lue arvostelu

3.5

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.5

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.5

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.45

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

3.45

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

3.3

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.3

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.3

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä