CS:GO: ENCE - Dignitas

CS:GO: ENCE - Dignitas
CS:GO | ENCE - Dignitas | 22:30
Kohde sulkeutuu: 29.09.2021 22:30
IEM Fall: EU turnaus starttaa keskiviikkona 29. syyskuuta. Heti kärkeen serverillä nähdään "Suomi - Ruotsi" ottelu kun ENCE ja Dignitas ottavat yhteen C-lohkon avausottelussa. Paras yhdestä ottelu päättyy tasaisissa merkeissä?ENCE:llä haaveissa pitkästä aikaa paikka Majoreilla


Reilut kaksi vuotta sitten, vuonna 2019, suomalainen CS:GO organisaatio ENCE oli maailman ehdotonta kärkeä. Joukkue pelasi kyseisenä vuonna muun muassa IEM Katowicen Major-turnauksen finaalissa, IEM Chicagon finaalissa sekä DreamHack Mastersin finaalissa. Kaikki loppuottelut päättyivät suomalaisten kannalta tappioihin ja samaisena syksynä joukkue antoi fudut IGL-roolia pelanneelle Aleksi ”Aleksib” Virolaiselle.

Loppu on sitä kuuluisaa historiaa, ENCE on ollut pitkään alamäessä eikä nykymiehistössä pelaa enää yhtään samaa pelaajaa kuin kaksi vuotta sitten. ENCE:n laiva on kääntynyt hitaasti mutta nyt joukkue on jälleen siinä pisteessä, että se voi edes haaveilla Majoreilla pelaamisesta. ENCE:n pitääkin edetä IEM Fall: EU turnauksessa vähintään pudotuspelivaiheeseen saadakseen riittävästi RMR-pisteitä, jotka voisivat avata tuon maagisen oven loka-marraskuussa pelattavaan Tukholman Major-turnaukseen. Playoff-vaiheeseen eteneminen ei ole kuitenkaan missään nimessä helppo ja joukkueen on oltava iskuvalmis heti ensimmäisestä Dignitas ottelusta lähtien.

ENCE lähtee tähän otteluun mukavassa nousujohtoisessa vireessä. Joukkue pelasi suht hyvän ESL Pro League Seasonin jossa joukkue nappasi itselleen sijoituksen 5. – 8. ENCE voitti turnauksen aikana seitsemästä ottelusta neljä kun ainoastaan maailman TOP 6 mahtuvat NaVi, Vitality sekä Heroic saivat kaadettua Eetu ”sAw” Sahan luotsaaman joukkueen. Viimeisessä karsintaottelussa tähän turnaukseen ENCE kaatoi ruotsalaisen AURA:n 2-1. Positiivista ENCE:n kannalta oli se, että vaikka joukkue hävisi oman kartta pickinsä Vertigon 16-9 niin ENCE kasasi itsensä ja vei kaksi seuraava karttaa selkeällä erolla 11-32. ENCE:n edellisen kolmen kuukauden voittoprosentti on 57,1% ja rankingissa sijalla #17 oleva suomalaisorganisaatio on ennakkosuosikki sijalla #33 majailevaa ruotsalaisjoukkue Dignitasia vastaan.

Bailaako Snappi näin Dignitas ottelun jälkeen?Dignitaksella alla neljä peräkkäistä karttatappiota


ENCE – Dignitas on varsin aktiivisille ruotsalaisille jo syyskuun yhdeksästoista ottelu. Dignitas on esiintynyt kuluvan kuukauden aikana useassa eri turnauksessa, joista se voitti Nordic Masters Fall 2021 – BLAST Premier karsinnat. Dignitas voitti kyseisen turnauksen avauspelissä juuri ENCE:n lukemin 12-16 päättyneessä Nukessa. Finaalissa joukkue kaatoi myös tässä turnauksessa mukana olevan Copenhagen Flamesin. Isommassa kuvassa joukkueen viimeisen kolmen kuukauden voittoprosentti on 66,7% ja edellisestä viidestä joukkue on voittanut. Ruotsalaisten epäonneksi kaksi edellisintä ottelua on kuitenkin päättynyt 2-0 tappioihin Fiendille ja EXTREMUM:lle. Joukkueen ainoa norjalaispelaajaa Håkon 'hallzerk' Fjærli on ollut Dignitaksen parhaimmistoa viime otteluissa ja AWP-pelaajal hallzerkilta odotetaan paljon myös ENCE:ä vastaan.

Patrik "f0rest" Lindberg on valmis turnaukseen!Pelataanko Nuke ja onko luvassa tasainen ottelu?


IEM Fall: EU turnauksen formaatti on raaka. Neljästä kuuden joukkueen lohkosta vain kaksi parasta etenee pudotuspeleihin ja alkulohkojen ottelut pelataan kerrasta poikki menetelmällä (BO1) yhden kartan otteluina. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen ottelu ja ottelun alku on äärimmäisen tärkeä sillä lohkovaiheessa ei ole mahdollisuutta nousta hävityn kartan jälkeen enää taisteluun mukaan.

Joukkueiden map poolit ennen ottelua ovat varsin mielenkiintoiset. ENCE on tällä hetkellä viiden kartan voittoputkessa Miragessa mutta kyseinen kartta on Dignitaksen first ban. Vastaavanlainen tilanne on Infernossa, jossa Dignitas on voittanut neljästi putkeen mutta tämä taas on ENCE:n ensisijainen bannaus. Jos joukkueet tekevät karttavalinnan sopusoinnussa niin pelattavaksi jää molempien first pick Nuke jossa voittoprosentit ovat 69% ENCE – 71% Dignitas. Joukkueet pelasivat juuri tämän kartan edellisessä kohtaamisessa syyskuun alussa, jolloin Dignitas oli vahvempi 12-16.

Pelataan ottelussa sitten Nuke tai ENCE:n mahdollisen taktikoinnin kautta jokin muu kartta niin odotamme, että ottelusta tulee suht tasainen eikä se repeä selvästi kummallekaan joukkueelle. Aloitetaan IEM Fall turnauksen betsaaminen suht maltillisella kohteella: Ottelussa yli 25.5 kierrosta.

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 25.5 kierrosta @1.6

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Luckbox - Lue arvostelu

1.6

Luckbox - Avaa tili ja tuplaa ensitalletuksesi eSport vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.57

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.57

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.57

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan