CS:GO: ENCE - forZe

CS:GO | ENCE - forZe |
Kohde sulkeutuu: 10.11.2021 17:45
Dreamhack Open turnauksen avauksessa kohtaavat kaksi varsin erilaisissa vireessä olevaa joukkuetta. Molemmat lähtevät kuitenkin peliin pienen pelitauon jälkeen, alkaako turnaus tunnustellen ja saako forZe napattua ENCE:ltä kartan?ENCE:n käyrä nousussa vaikka Majorit loppuivat ennen aikojaan


ENCE:n hieno matka Tukholman Major-turnaukseen ja turnaus itse jätti lopulta isoista toiveista huolimatta hieman katkeran maun suuhun. ENCE pelasi hyvin BO1 swiss stage vaiheessa mutta Legends Stagella kyyti oli kylmää kolmella peräkkäisellä tappiolla mitä harmittavinta niin ENCE hävisi joukkueille kuten Liquid sekä MOUZ, jotka eivät itsekään selvinneet kahdeksan parhaan joukkoon. Tästä huolimatta ENCE nousi HLTV-rankingissa kolme pykälää ylöspäin ja joukkue on nyt rankattu sijalle #7. Nyt alkava kahdeksan joukkueen DreamHack Open November 2021 olisi mitä mainion turnaus ENCE:lle voitettavaksi. Voitto lihottaisi joukkueen tilipussia 50 000$ verran, toisi osallistumisoikeuden ESL Pro League Conferense Season 15 turnaukseen ja ennen kaikkea lisää uskoa omaan tekemiseen tulevissa isoissa turnauksissa.forZe luiskassa


Venäläinen forZe on tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla #25. Joukkueen käyrä on ollut laskusuunnassa. sillä syyskyyn lopussa joukkue oli rankattu sijalle #13. forZe ei ollut mukana Majoreilla eikä sen itseasiassa pitänyt päästä mukaan edes Dreamhack turnaukseen, sillä se jäi karsinnoissa sijalle 4. Tähän turnaukseen selvisi karsintojen kautta kolme joukkuetta (Mad Lions, fnatic, GamerLegion) mutta forZe:lla kävi onni, kun joukkue sai kutsuvieraan paikan. Erityisesti forZe:n karsinnoissa kärsimät kaksi tappiota ruotsalaiselle GamerLegionille olivat yllättäviä. forZe ei ole missään nimessä siinä parhaassa vireessä missä joukkue oli aiemmin tänä vuonna ja syys-lokakuun vaihteessa joukkue otti IEM Fall 2021 CIS turnauksessa pataan oikealta sekä vasemmalta voittaen vain yhden ottelun seitsemästä.

forZe:lla on myös uutta verta rosterissa herättelemässä joukkuetta:forZe nappaa karttavoiton ja tekee ENCE:n pelistä vaikean?


ENCE lähtee tähän otteluun isona ennakkosuosikkina ja Joonas ”doto” Forss sekä kumppanit veivät edellisen keskinäisen kohtaamisen syyskuun alussa puhtaasti 2-0. Lähtökohdat tähän otteluun ovat kuitenkin hieman erilaiset sillä molemmille joukkueille tulee ennen ottelu pieni tauko. ENCE edellisestä ottelusta tulee kuluneeksi kymmenen päivää, forZella noin 20 päivää. ENCE pelasi loistavasti IEM Fall ja Major-turnauksessa kun joukkue oli yhdessä koolla hotellimiljöössä. Tämä ottelu pelataan kuitenkin onlinessa ja saattaapa olla että enceläiset ovat jokainen omassa osoitteessa joihin he ovat joutuneet matkustamaan Tukholman turnauksen jälkeen. forZe vastaavasti on treenannut yhdessä ja juonineet kuvioita rauhassa, jotta CIS-joukkue nousi taas lähemmän TOP 10 tontteja.

Me uskomme, että forZe saa napattua tässä ottelussa yhden karttavoiton ENCE:ltä. Tämän puolesta puhuvat myös karttatilastot. Otteluun jää melko varmasti pelattavaksi joko forZe:n first pick Mirage tai Ancient joista CIS-jengi voi hakea karttapisteen. Venäläisillä on tasaväkinen tilasto ENCE:n kanssa myös Overpass mapissa.

Pelivalintamme:

forZe +1,5 @1.65

STS Bet - Lue arvostelu

1.65

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.62

Fansbet - lunasta 2x20€ ilmaisvedot vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Vbet - Lue arvostelu

1.6

Vbet - Nappaa 20€ ilmaisveto & lyö vetoa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.55

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan