CS:GO: ENCE - Lyngby Vikings

CS:GO: ENCE - Lyngby Vikings
CS:GO | ENCE - Lyngby Vikings | 18:30
Kohde sulkeutuu: 14.10.2021 18:30
Tukholman Major-turnaukseen loistavan IEM Fall: Europe turnauksen myötä edennyt ENCE kohtaa tänään alkuillasta tanskalaisen Lyngby Vikingsin. Ottelu on Elisa Invitational turnauksen neljännesvälieräottelu jonka häviäjä tippuu turnauksesta, voittaja kohdatessa semifinaalissa Team Gambitin. ENCE lähtee otteluun suosikkina mutta me odotamme tanskalaisten tekevän suosikille kiusaa.ENCE pelasi hienon IEM Fall turnauksen


HLTV-rankingissa sijalle 5. rankattu ENCE on edennyt viime aikoina voitosta voittoon josta osoituksena neljä voittoa edellisestä viidestä ottelusta. Joukkueen ehdoton tähtihetki tälle syksylle osui IEM Fall turnaukseen jossa se kaatoi muun muassa Vitalityn, G2:n sekä Astraliksen ennen kuin Ninjas in Pyjamas pysäytti Grand Finalissa ENCE:n lennon 3-1 voitolla. Joukkueen edellisen kolmen kuukauden voittoprosenttio on 62,5% ja kartoista erityisesti Mirage maistuu ENCE:lle 82% voittoprosentilla. Pelaajista parhaiten on suorittanut Lotan “Spinx” Giladi ratingilla 1.17 mutta esimerkiksi IEM Fall turnauksessa kaikki pelaajat loistivat tasaisen varmasti.Lyngby Vikings kovassa vireessä


Lyngby Vikings on tällä hetkellä HLTV-rankingissa sijalla 27. Joukkue on ENCE:n tavoin voittanut neljä viidestä edellisestä ottelusta. Viikingit ovat juuri nyt ehkä koko vuoden parhaimmassa vireessä kun joukkueen voittoprosentti on peräti 74,4% ja joukkueelta löytyy viime viikolta voitot vedonlyöntisivusto Pinnaclen turnauksessa SAW:sta, SKADE:sta sekä Funplus Phoenixista. Lyngby Vikingsin paras kartta juuri nyt on Vertiho 88% voittoprosentilla. Pelaajista parhaat ratingit omaavat vasta kaksi kuukautta joukkueessa mukana olleet Dion “FASHER” Derksen (1.19) sekä Adam “WolfY” Andersson (1.14)Tanskalaiset nappaavat ainakin yhden kartan!


ENCE lähtee tähän otteluun suurena ennakkosuosikkina ja vedonlyöntikertoimet suomalaisorganisaation voitolle ovat painuneet jo alle 1.40 ja tästä syystä näemme tasoitusvedon Lyngby Vikings +1,50 parempana pelikohteena.

Viikingit ovat tällä hetkellä kauden parhaassa iskussa ja neljän ottelun voittoputkessa. Lyngby Vikings on myös karttapoolin osalta vahvoilla kun se pääsee valitsemaan itselleen joko Vertigon tai Infernon jotka ENCE poistaisi mielellään molemmat. ENCE on pelannut Infernossa viimeksi heinäkuussa ja Vertigon kuukausi sitten, häviten AURA:lle 9-16.

ENCE:llä on ollut myös käynnistymisvaikeuksia hyviä turnauksia seuranneissa otteluissa. Elokuussa joukkue pelasi Malta Vibes Knockout finaalissa jota seurasi kaksi peräkkäistä tappiota, hyvän ESL Pro Leaguen jälkeen joukkeella oli nihkeä alku IEM Fall turnauksessa + karsinnoissa ennen kuin liitu alkoi niin sanotusti piirtämään. Näin ollen näemme että Lyngby Vikinksilla on kaikki avaimet vähintään yhteen karttavoittoon.

Pelivalintamme:

Lyngby Vikings +1,5 @1.67

Fezbet - Lue arvostelu

1.67

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.67

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.66

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.64

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.64

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.58

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Turbovegas - Lue arvostelu

1.58

Turbovegas - Pelaa ilman tiliä ja nappaa 100% talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan