CS:GO: ENCE - OG

CS:GO: ENCE - OG
CS:GO | ENCE - OG | 20:00
Kohde sulkeutuu: 30.09.2021 20:00
Suomalaisilla CS-faneilla on tänään juhlapäivä, kun IEM Fall: EU turnauksessa toisistaan ottavat mittaa ENCE sekä OG. Asetelmat eivät ole enää aivan yhtä kiihkeät kuin Aleksi ”allu” Jallin pelatessa ENCE:ssä mutta Aleksi ”Aleksib” Virolaisen pelaaminen ENCE:ä vastaan edelleen lisää mielenkiintoa tähän ottelupariin. Molemmat joukkueet voittivat avausottelunsa ja pisteet tästä maistuisi molemmille. Luvassa suht tasainen ottelu?

[/list]Joonas "doto" Forssin cluth siivitti ENCE:n voittoon


ENCE on ollut varsin pirteä kansainvälisen tauon jälkeen ja joukkue on kivunnut hyvillä otteillaan HLTV-rankingissa jo sijalla #17. Joukkue on voittanut edellisestä viidestä ottelusta kolme ja kolmen kuukauden voittoprosentti on lukemissa 59,1%.

Tässä turnauksessa ENCE:llä on tavoitteena vähintään pudotuspelipaikka, jotta se voi haaveilla paikasta Tukholman Major-turnauksessa. Käytännössä se vaatisi vähintään kolmea voittoa alkulohkossa. ENCE avasi turnauksen tiukalla mutta maukkaalla 16-14 voitolla ruotsalaisesta Dignistaksesta. ENCE käytti karttavalinnassa pelisilmää ja bannasi viimeisellä vuorollaan molempien suosikkikartan Nuken, jossa ENCE oli vastikään hävinnyt ruotsalaisille. Ottelu ratkaistiin Overpassissa jossa ENCE oli hetkittäin pulassa mutta Joonas ”doto” Forssin 25. kierroksella suorittama 1 vs. 2 cluth pistoolilla käänsi ottelun suomalaisorganisaatiolle. Tilanne oli tuossa vaiheessa 13-11 ja ilman doton suorittamista Dignitas olisi voinut napata tarvittavan kaulan ja voiton. doto oli ottelun man of the match ratingilla 1.36 ja 86.8 ADR:llä. Samanaista suorittamista kaivataan suomalaiselta myös tänään OG:ta vastaan!OG murskasi Sproutin


OG on ENCE:n tavoin suorittanut hyvin vuoden jälkimmäisellä puoliskolla ja Red Bullin sponssaama tiimi on tällä hetkellä rankingissa sijalla #10. Joukkue on voittanut edellisestä viidestä vain kaksi mutta isommassa kuvassa edellisestä kymmenestä seitsemän ja viimeisen kolmen kuukauden aikana OG on voittanut matseistaan 61,5%. Vastikään nähty kolmen ottelun tappioputki tuli otteluissa Vitalitya, Natus Vincereä sekä FaZe:a vastaan, joten ei voida puhua mahalaskusta, kun vastustajat ovat olleet absoluuttista huippua mutta toisaalta kyseisiä vastustajia pitää pystyä kaatamaan, mikäli OG mielii nousta maailman kärkeen.

Tämän turnauksen OG starttasi kaatamalla saksalaisen Sproutin ylivoimaisesti 16-7. Ottelun voittaja ratkaistiin Dust2 kartassa, jossa Sprout nappasi ensimmäisen pistoolikierroksen nimiinsä mutta OG teki välittömästi forceoston, voitti seuraavan kierroksen ja rullasi CT-puolella peräti 14-1 voittoon. Sprout voitti jälleen toisella puoliskolla 1. pistoolikierroksen ja sai raavittua myös muutaman muun kierroksen ennen kuin OG sai pelin poikki. Ottelun parhaaksi valittiin OG:n IGL-pelaaja Virolainen (rating 1.55) kun taas parhaat statsit pöytään löi Valdemar 'valde' Bjørn Vangså (rating 1.77)ENCE tarjoaa jälleen pitkän ottelun?


Lähestytään tätä ottelua vetomielessä yhtä maltillisesti kuin eilistä ENCE – Dignitas peliä ja otetaan pelivalinnaksi ottelussa yli 25.5 kierrosta. Kohteelle on tarjolla samat tai hieman paremmat kertoimet kuin OG:n voitolle.

Paras yhdestä pelistä ottelut ovat tiukkoja vääntöjä, joissa halutaan välttää virheitä eikä ohi kierroksille ole varaa. Ensimmäisen kierroksen kahdestatoista ottelussa over 25.5 toteutui kuudessa ottelussa ja lopuissa kuudesta viidessä tasoero oli jo ennakkoon sitä luokkaa, ettei kyseisen rajan pitänytkään rikkoutua. Ainoan pienimuotoisen yllätyksen tarjosi FaZe:n selvä 16-5 voitto fnaticista.

Isoa roolia tässä ottelussa tietenkin näyttelee jälleen karttavalinta. Molemmilla joukkueilla on voittoputket meneillään kahdessa eri kartassa ja bannit sekä first pickit menevät ristiin. Vaikuttaakin ennakkoon siltä että illan ottelussa pelataan statsien valossa ENCE:lle sopivampi kartta mikä tekee ottelusta entistä tasaisemman.

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 25.5 kierrosta @1.59

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.59

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Vulkanbet - Lue arvostelu

1.57

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa hyvät pelikohteet!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Luckbox - Lue arvostelu

1.55

Luckbox - Avaa tili ja tuplaa ensitalletuksesi eSport vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Vbet - Lue arvostelu

1.55

Vbet - Nappaa 20€ ilmaisveto & lyö vetoa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pixel.bet - Lue arvostelu

1.5

Pixel.bet - Uusi eSports vedonlyöntisivusto muhkealla bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan