Naisten MM-jalkapallo: Englanti N - Ruotsi N

Julkaistu: 05.07.2019 22:55


Naisten MM-jalkapallo: Englanti N - Ruotsi N
Naisten MM-jalkapallo | Englanti N - Ruotsi N | 18:00
Pronssimatsi on katkera paikka Englannille ja Ruotsille, kummallekin finaali oli niin lähellä. Ruotsi hävisi omassa semifinaalissaan Hollannille vasta jatkoajalla, kun Hollannin Groenen laukoi rankkarialueen rajan tuntumasta matalan kudin ohi Ruotsin maalivahdin Lindahlin.
Englanti pelasi hyvän valierissä ottelun turnauksen suurinta suosikkia USA:ta vastaan. Ottelun päättyi 2-1, kaikki maali tehtiin avausjaksolla. Englanti sai rankkarin kymmenisen minuuttia ennen ottelun loppua, mutta Houghtonin kuti ei ollut häävi ja USA:n veskari Naeher nappasi sen. Paineet taisivat olla Houghtonilla melkoiset.

Pronssimatsissa henkinen puoli korostuu. Kuinka saada joukkue kasaan ja pelikuntoon, kun koko pitkän turnauksen lataus purkautuu hävityn semifinaalin jälkeen? Fyysinen puolikin on kovilla. Naiset ovat pelanneet jo kuusi ottelua, ja niistä muutaman kuluttavassa helteessä.

Englannin päävalmentaja Phil Neville on sanonut laittavansa parhaat avaukseen, mutta tarkoittiko se vakioavausta vai sitten tuoreita jalkoja vaihtopenkiltä? Neville sanoi myös lehdistötilaisuudessa, että hän haluaa saada pelaajilleen viestiä, että pronssipeli on tärkeä. Mukavampi makoilla hiekkarannalla, kun on voittanut viimeisen, kuin silloin kun on hävinnyt kaksi viimeistä. Arvatenkin Ruotsin päävalmentaja on sanonut samat asiat.

Pronssimatsit ovat usein maalirikkaita. Naisten MM-turnaus on pelattu seitsemän kertaa aikaisemmin. Neljästi pronssipelissä on menty yli 2.5 maalin. Jos miesten MM-turnauksesta voi ottaa mitään osviittaa, niin siellä on menty yli 2.5 maalin kymmenen kertaa viimeisistä 11 pronssiottelusta.

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.81

LeoVegas - Lue arvostelu

1.81

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.81

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.78

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.78

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan