Salibandyliiga: EräViikingit - Classic

Julkaistu: 31.10.2018 17:57


Salibandyliiga: EräViikingit - Classic
Salibandyliiga | EräViikingit - Classic | 18:30
Classic palasi yhden tappion jälkeen voittokantaan Oilersin kustannuksella ja matkustaa nyt Vantaalle EräViikinkien vieraaksi. ErVin kausi on ollut toistaiseksi melkoista vuoristorataa, mutta oikein missään kohtaa joukkue ei ole vielä pelannut potentiaalinsa mahdollistavalla tasolla. Kotikaukalossa ErVi ei ole tällä kaudella vielä hävinnyt, mutta kaikki kolme ottelua ovat olleet hyvin tasaisia. Karhut ja Happee veivät ottelun jatkoajalle asti, kun Steelers puolestaan taipui lukemin 5-3. EräViikinkien edellisestä ottelusta on aikaa jo lähes kolme viikkoa. Tuolloin se kävi Seinäjoella ottamassa lukua, kun SPV vei voiton maalein 9-2.

ErVin suurimmat ongelmat ovat hyökkäyspelissä, mihin TPS:ään siirtynyt Miko Kailiala jätti suuremman aukon kuin moni arvasikaan. Kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa se onnistui iskemään yhteensä 14 maalia, mutta tämän jälkeen se ei ole kertaakaan osunut yli viittä maalia enempää. Classic pelaa viisikkona todella vahvasti myös puolustussuuntaan, eikä kotijoukkueelle kovin montaa maalipaikkaa tule ottelussa siunaantumaan. Toisaalta Classicin hyökkäys on ollut hurjana varsinkin vieraissa. Kolmessa reissupelissä se on viimeistellyt yhteensä 33 maalia.

Classicille on voittanut EräViikingit Salibandyliigassa kuusi kertaa putkeen ja jokainen voitto on tullut vähintään kolmen maalin erolla. Classic otti eilisen pienestä sulamisesta opikseen, kun se johti peliä jo 6-1 ja kaahailee tänään selvään voittoon. Classicin johtoasemalle ensimmäisen erän jälkeen, sekä koko ottelun voitolle tarjotaan lähes kahden kerrointa.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

1. erä / Varsinainen peliaika: Classic/Classic @1.97

Unibet - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.97

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.97

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.97

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan