Salibandyliiga: EräViikingit - Oilers

Julkaistu: 09.03.2018 23:50


Salibandyliiga: EräViikingit - Oilers
Salibandyliiga | EräViikingit - Oilers | 17:00
LeoVegas LeoVegas
EräViikinkien ja Oilersin välisessä ottelussa panosta on reilusti kummallakin joukkueella. Tappiolla ErVi saattaisi vielä menettää jopa kotiedun pudotuspeleihin, mikäli Happee ja TPS voittavat omat ottelunsa. Voitolla puolestaan kolmas sija sinetöityisi. Viiden ottelun tappioputkessa olevan Oilersin pudotuspelipaikka on puolestaan uhattuna. Yhdeksäntenä oleva LaSB on kirinyt jo pisteen päähän Öljymiehistä.

EräViikingit kohtasi edellisessä kotiottelussaan LaSB:n, mistä tuloksen tappio lukemin 7-9. Kotona vaikeuksia kokenut joukkue pelasi ottelussa hyökkäyssuuntaan vahvasti, mutta omassa päässä tuli pahoja merkkausvirheitä ja maalin edessä puolustajat jäivät kakkospalloissa jatkuvasti kakkoseksi. Maalivahti, Santtu Strandbergkaan ei ottelussa loistanut. Tällä hetkellä joukkue on liikaa Lauri Kapasen ja Mika Moilasen harteilla. Etenkin joukkueen kolmosketju ottaa takaiskuja omiin hurjaa tahtia.

Oilers on kaikessa sekavuudessaan totisen paikan edessä. LaSB:n voitto SPV:stä saattaa olla hyvinkin totta, joten joukkueen olisi tästä ottelusta hyvä kaivaa edes yksi piste. Mikäli ErVin puolustus jatkaa samaan tahtiin kuin viime otteluissa (ErVi on päästänyt vähintään kuusi maalia edellisissä neljässä ottelussaan) tulee Oilersikin mättämään mukavan määrän maaleja. Toisaalta Kapasta ja Moilasta on tällä hetkellä hyvin vaikea pidellä, joten verkko tullee soimaan useampaan kertaan myös omassa kenttäpäädyssä.

Overille tarjotut kertoimet maistuvat.
Katso myös: Voita liput jalkapallon MM-finaaliin!!

Veikkausbonukset.com ja Comeon.com järjestävät kilpailun, minkä palkinto on kaunein mahdollinen. Osallistu helposti tästä & voita kaksi lippua Jalkapallon MM-finaaliin parhailta paikoilta (Cat1).

Kilpailu on vain Veikkausbonukset.comin lukijoille. Näin ollen et taistele montaa pelaajaa vastaan, vaan voitonmahdollisuutesi ovat varsin suuret! Voit lukea lisää jalkapallon MM-finaalin lipuista kilpailusivulta.

Jalkapallon MM-finaali voita liput tästä

Pelivalintamme:

Yli 11.5 maalia @2.05

Nordicbet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.05

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan