Salibandyliiga: EräViikingit - TPS

Julkaistu: 12.01.2019 11:35


Salibandyliiga: EräViikingit - TPS
Salibandyliiga | EräViikingit - TPS | 17:00
ErVin tahmeat otteet jatkuivat torstaina Hämeenlinnassa, kun Steelers voitti ottelun jatkoajan jälkeen numeroin 5-4. Puolustuksessa joukkue tekee kuitenkin töitä nöyrästi ja tästä osoituksena ErVin pelaajille merkattiin peräti 16 laukauksen peittoa. TPS:n hyvä maalintekovire sai eilen jatkoa piristyneen Indiansin vieraana, kun joukkue iski seitsemän maalia, vastustajan kuutta maalia vastaan.

EräViikingit on onnistunut kolmessa viimeisessä ottelussa maalinteossa vain 11 kertaa. TPS:aa vastaan joukkue lähtee luonnollisesti puolustuksen kautta, mutta seitsemän ottelun voittoputkessa olevan TPS:n hyökkäys on tällä hetkellä hyvässä uomassa. Kotijoukkueen on pakko löytää tehot myös hyökkäyspeliin, mutta TPS:aa vastaan se on helpommin sanottu kuin tehty.

Mr Green ei ole vielä avannut kohteita tämän päivän Salibandyliiga-otteluihin, mutta avautuessaan kannattaa tarkastaa joukkuekohtaiset u/o-rajat. ErVin maalimäärä jäänee alle viiteen ja uskon TPS:n iskevän vähintään kuusi osumaa. Tässä kohtaa parhaaksi pelivalinnaksi nousee TPS:n suora voitto, mille saa jopa kakkosen kertoimia.

Guts muutti tervetuliaisbonuksensa - Nyt 50€ riskitön veto!


Guts muutti ensitallettajien bonusta ja nyt asiakkaat pääsevät pelaamaan 50€ riskittömällä vedolla, jonka kerroinraja on vain 1,80!

Pelivalintamme:

TPS @2.00

Guts - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.00

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.97

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan