ATP Stuttgart: Ernest Gulbis - Felix Auger-Aliassime

Julkaistu: 09.06.2019 14:18


ATP Stuttgart: Ernest Gulbis - Felix Auger-Aliassime
ATP Stuttgart | Ernest Gulbis - Felix Auger-Aliassime | 12:00
ATP Stuttgartin ensimmäisellä kierroksella maanantaina vastakkain iskevät kokenut 30-vuotias latvialainen Ernests Gulbis sekä nuori kanadalainen Felix Auger-Aliassime.

Gulbiksen kausi on mennyt pahasti penkin alle, kun 22 pelatun ottelun jälkeen kokeneen latvialaisen voittoprosentti on ainoastaan 27% ja viimeisistä 13 ottelusta Gulbis on voittanut ainoastaan Yoshihito Nishiokan Genevessä erin 6-2, 7-6(7). Viime kaudella Gulbis kuitenkin pelasi nurmella mallikkaasti voittaen seitsemästä pelaamaastaan ottelusta kuusi ja edeten Wimbledonissa karsintojen jälkeen aina neljännesvälieriin saakka, jossa japanilainen Kei Nishikori oli parempi erin 1-3 6-4, 6-7(5), 6-7(10), 1-6. Wimbledonissa Gulbis voitti kuitenkin mm. Alexander Zverevin sekä Damir Dzumhurin viidessä erässä.

Auger-Aliassime on vasta 18-vuotias, mutta on ollut nuoresta iästään huolimatta todella monipuolinen pelaaja, jonka otteet ovat olleet vakuuttavia niin massalla kuin kovallakin alustalla. Voittoprosentti tällä kaudella pelatuista 39 ottelusta Auger-Aliassimella on 64% ja vaikkei turnaus voittoihin nuorukainen ei ole itseään onnistunut tällä kaudella vielä pelaamaan, eteni yhdysvaltalainen ATP Lyonissa ja Rio de Janeirossa aina finaaliin asti ja Miami Openissa karsinnoista aina välieriin saakka. Nurmella nuorukainen on esiintynyt ainoastaan kerran vuonna 2016, kun Auger-Aliassime eteni poikien Wimbledonissa puolivälieriin saakka.

Auger-Aliassimen liikkuvuus, nopeus ja tuntuvasti laadukkaampi palautus -ja syöttöpelaaminen tulevat olemaan liikaa surkean kauden pelanneelle Gulbisille. Nuorukaisella on edessään ensimmäiset ATP- tason nurmiottelut ja uskon mahtavassa lennossa olevan superlupauksen jatkavan kaudella nähtyjä mainioita otteitaan myös nurmella.

Pelivalintamme:

Auger-Aliassime -1.5 erää @2.63

Unibet - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.63

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.63

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.60

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.40

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan